ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/8/19

Ευχαριστήριο σε διασώστες του ΕΚΑΒ, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Γ.Ν. ΚεφαλονιάςΠέμπτη, 29 Αυγούστου 2019
EKABNews

Ευχαριστήριο σε διασώστες του ΕΚΑΒ, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Γ.Ν. Κεφαλονιάς
inkefalonia.gr

Με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Μητέρα μου παραμονές του Δεκαπενταύγουστου , θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ και τους Διασώστες του, που έσπευσαν άμεσα στην οικεία μου με το ασθενοφόρο , τους Ιατρούς κκ Ζαπάντη & Γιαννόπουλο καθώς και το Νοσηλευτικό Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου που διακομίσθηκε όπως και το αντίστοιχο Νοσηλευτικό Προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αργοστολίου και τους Ιατρούς κκ Βασιλάκο, Χριστοδουλάκη και Μόκα, για την νοσηλεία της και τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν, εργαζόμενοι κάτω από σοβαρές ελλείψεις, και που ήταν παρόντες μέσα σε όλες τις αργίες.

Πολλοί μέμφονται τα Δημόσια Νοσοκομεία αλλά οι υπηρεσίες τους, η προσφορά τους, η προσήλωση στο καθήκον όσων τα υπηρετούν και ο ρόλος που επιτελούν είναι ιδιαίτερα σημαντικός.
Η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό. Όλοι μας πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας και να πιέσουμε τους αρμόδιους για την περαιτέρω λειτουργία και στελέχωση των Νοσοκομείων του νησιού μας τόσο σε Ανθρώπινο Δυναμικό όσο και σε Υλικοτεχνική Υποδομή.
Θέλω όμως να επισημάνω και να καταγγείλω ταυτόχρονα, ότι όλα τα Ιδιωτικά Μικροβιολογικά Εργαστήρια & Διαγνωστικά Κέντρα του νησιού παρέμειναν κλειστά κατά τις ίδιες ακριβώς ημέρες για δυο εβδομάδες μέσα στον Αύγουστο, αφήνοντας ακάλυπτους τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες του τόπου μας, στο αποκορύφωμα της Τουριστικής Περιόδου. Κατανοώ την ανάγκη των Εργαζομένων και των Ιατρών σε αυτά για τις άδειες τους αλλά το να μην μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να παραμείνει κάποιο σε λειτουργία, το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο.

Με εκτίμηση.

Ατσάρος Δημήτριος

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δημοσιεύτηκε 28/8/2019

Πηγή: inkefalonia.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews