ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/8/19

Βέροια: Αλλοδαπός επιτέθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο νοσοκομείοΣάββατο, 3 Αυγούστου 2019
EKABNews

Αλλοδαπός επιτέθηκε σε πλήρωμα ασθενοφόρου που τον μετέφερε στο νοσοκομείο
epoli.gr

Όχι μόνο δεν εκτίμησε την παρεχόμενη σ’ αυτόν φροντίδα, αλλά και επιτέθηκε στο πλήρωμα του ασθενοφόρου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Νοσοκομείο Βέροιας ως… κρατούμενος.
Ο λόγος για άνδρα αλλοδαπό ο οποίος εντοπίστηκε τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Πέμπτης 1 Αυγούστου, από διερχόμενους, κατάκοιτος σε πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης.

Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο  έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον αναίσθητο άνδρα.

Όμως στη διαδρομή προς το νοσοκομείο ο «ασθενής» ο οποίος φέρεται ότι τελούσε υπό την επήρεια μέθης ή ουσιών, ανέκαμψε και εντελώς αναίτια επιτέθηκε, με μεγάλη βιαιότητα μάλιστα, στο πλήρωμα του ασθενοφόρου, επιφέροντας χτυπήματα στο ένα μελος του..

Ο οδηγός του ασθενοφόρου, ακινητοποίησε το όχημα και κλήθηκε η αστυνομία η οποία επενέβη.

Το ασθενοφόρο, συνέχισε τη διαδρομή του προς το νοσοκομείο Βέροιας, με συνοδεία περιπολικού, μεταφέροντας  τον «ασθενή» σε συνθήκες κράτησης πλέον.
ΠΗΓΗ: verianet.gr

Δημοσιεύτηκε 1/8/2019

Πηγή: epoli.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews