ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/8/19

Ιδιωτική κλινική με ασθενοφόρο - «μαϊμού» στα Γιάννενα

Φωτογραφία αρχείου


Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019
EKABNews

Ιδιωτική κλινική με ασθενοφόρο - «μαϊμού» στα Γιάννενα
huffingtonpost.gr


Μία απίστευτη αποκάλυψη ήρθε ύστερα από έλεγχο αστυνομικών σε ασθενοφόρο.

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Μία απίστευτη αποκάλυψη ήρθε ύστερα από έλεγχο αστυνομικών σε ασθενοφόρο που κινούνταν σε δρόμο των Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο ασθενοφόρο να σταματήσει για έλεγχο, με τον οδηγό αρχικά να μη σταματά προσπαθώντας να αποφύγει το κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τελικά το ασθενοφόρο και σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες και δεν είχε άδεια για να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το παράνομο όχημα ανήκει σε ιδιωτική κλινική της περιοχής, η οποία έβαλε στο συγκεκριμένο ασθενοφόρο πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, που αντιστοιχούν σε πινακίδες κυκλοφορίας που φέρει νόμιμα άλλο ασθενοφόρο της ίδιας κλινικής. Έτσι, η κλινική κατάφερνε να λειτουργεί στο στόλο της ένα παραπάνω ασθενοφόρο.

Σε βάρος του οδηγού του παράνομου ασθενοφόρου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ έρευνα γίνεται και για τις ευθύνες της ιδιωτικής κλινικής.

Δημοσιεύτηκε 26/8/2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews