ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/8/19

Στο πόδι το ΕΚΑΒ και Υγειονομικές Μονάδες για τη φωτιά στον Υμηττό!Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019
EKABNews

Στο πόδι το ΕΚΑΒ και Υγειονομικές Μονάδες για τη φωτιά στον Υμηττό!
healthreport.gr

Συναγερμός έχει σημάνει και στις υγειονομικές υπηρεσίες για την πυρκαγιά που ξέσπασε λίγα λεπτά μετά τις 3 τη νύχτα στην Παιανία Αττικής και επεκτάθηκε μέχρι τον Υμηττό όπου βρίσκονται και σπίτια.

Η πυροσβεστική έσπευσε από τη πρώτη στιγμή με πυροσβέστες και οχήματα ενώ μέσα στη νύχτα κινητοποιήθηκαν αμέσως και οι Μονάδες του ΕΚΑΒ και άλλων υγειονομικών υπηρεσιών προκειμένου να συμβάλουν αν χρειαστεί.


Πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ενημερώθηκε αμέσως και η ηγεσία του υπουργείου Υγείας η οποία και πληροφορήθηκε την εξέλιξη της πυρκαγιάς ώστε αν χρειαστεί να τεθούν σε συναγερμό και τα κοντινά νοσοκομεία.

Πηγή: healthreport.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews