ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/8/19

Πάτρα: «Κατάληψη» στον σταθμό του ΕΚΑΒ στο «Πεπανός»-Διαμαρτυρία από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένωνΔευτέρα, 5 Αυγούστου 2019
EKABNews

«Κατάληψη» στον σταθμό του ΕΚΑΒ στο «Πεπανός»-Διαμαρτυρία από τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων
gnomip.gr

Έντονη δυσφορία προκάλεσε στους κόλπους των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας η «κατάληψη» των εγκαταστάσεων του σταθμού του ΕΚΑΒ στον χώρο του «Πεπανός» από υπηρεσίες των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει στην «Γ» ο πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού ΕΚΑΒ 3ης Περιφέρειας Χαράλαμπος Κουλέτος, προχθές το μεσημέρι πηγαίνοντας στον Σταθμό που τους έχει παραχωρηθεί εδώ και μήνες, διαπίστωσαν πως είχε καταληφθεί από υπολογιστές.

«Με έκπληξη οι συναδέλφοί μου με ενημέρωσαν ότι πηγαίνοντας το μεσημέρι του Σαββάτου στον Σταθμό διαπίστωσαν πως είχαν τοποθετηθεί Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές στα δύο γραφεία, είχαν μαγέψει τα πράγματά μας και είχε αποσυνδεθεί ο ασύρματος που ενημερωνόμαστε για τα συμβάντα. Επικοινώνησα με τον υπάλληλο του «Πεπανός» και μου είπε πως θα εγκατασταθεί εκεί η Νομική Υπηρεσία των Παράκτιων Αγώνων. Αφού διαπιστώσαμε πως δεν υπήρχε χώρος για εμάς, μεταφερθήκαμε στον Σταθμό στην περιοχή της Παναγίας Αλεξιώτισσας. Η πικρία μας είναι μεγάλη καθώς δεν είχε προηγηθεί καμία ενημέρωση, καμία αλληλογραφία, γι’ αυτό και αιφνιδιαστήκαμε», δήλωσε στην «Γ» ο κ. Κουλέτος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Πηγή: gnomip.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews