ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/8/19

Ανενεργές, λόγω των αδειών του προσωπικού παραμένουν οι μηχανές του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα, Βίντεο


Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
EKABNews

Τρεις στα Γιάννενα και μια στην Κέρκυρα
epirusonline.gr

Ανενεργές, λόγω των αδειών του προσωπικού και όχι για κάποιον άλλο λόγο παραμένουν οι μηχανές του ΕΚΑΒ στα Γιάννενα.

Το ΕΚΑΒ διαθέτει τέσσερις μηχανές εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται στο αμαξοστάσιο, ενώ η τέταρτη έχει διατεθεί για τους καλοκαιρινούς μήνες, μαζί με πλήρωμα για να καλύψει τις ανάγκες στην πόλη της Κέρκυρας.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκε έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο οι μηχανές αυτές να μετακινηθούν στην Αθήνα για να καλύψουν εκεί ανάγκες, κάτι που έγινε με απόφαση της διοίκησης και του προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Τζανετή για τις μηχανές που υπήρχαν στην Κρήτη.

Ηράκλειο, Χανιά και Ρέθυμνο διέθεταν συνολικά πέντε μηχανές, οι τρεις εκ των οποίων ζητήθηκε να αποσταλούν πριν από ένα χρόνο στην Αθήνα όπου και παρέμειναν ενώ την προηγούμενη εβδομάδα το ΕΚΑΒ με έγγραφό του ζήτησε να αποσταλούν και οι άλλες δύο.

Στα Γιάννενα σύμφωνα με τον διευθυντή της 7ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ Β. Παπαδιώτη αποφασίστηκε λόγω των αδειών του προσωπικού, να καλύπτονται οι καθημερινές εφημερίες μόνο με ασθενοφόρο και όχι με τις μηχανές, εκτός από τη μία που «μετακόμισε» στην Κέρκυρα.

Μέχρι στιγμής διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο αίτημα από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν οι μηχανές στην Αθήνα, συμπλήρωσε όμως ότι είναι έτσι κι αλλιώς μία διαφορετική διαδικασία στην περίπτωση των Ιωαννίνων καθότι οι μηχανές αποτελούν δωρεά χορηγών του ΕΚΑΒ και δεν αγοράστηκαν από την κεντρική διοίκηση.
                                              
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: epirusonline.gr


Σταθμευμένες λόγω αδειών οι μηχανές του ΕΚΑΒ - ITV Ειδήσεις - 21/08/2019 (video)
Ioanninatv ITV


Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγ 2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Στην Λάρισα κάποιος Μίλτος με κάποιους παρατρεχάμενους τις έκλεισαν!!! Οι πφαρατρεχάμενοι;....παραμένουν προϊστάμενοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααα δεν τα έμαθες;
    υπήρχαν δυο αναβάτες μηχανών που έβγαιναν με συνεπιβάτη τον γιατρό.
    ένας αναβάτης πήρε σύνταξη και ο έτερος αναβάτης, δεν άντεξε το οχτάωρο στο ασθενοφόρο την πίεση του ασθενοφόρου, τα πολλά περιστατικά, το φουλ πρόγραμμα κι έτσι έψαξε, βρήκε άκρη και την έκανε για Κ.Υγείας στην χαλαρουίτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews