ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/8/19

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για τα παιδιά του Λιμενικού αλλά και για το ΕΚΑΒΔευτέρα, 19 Αυγούστου 2019
EKABNews

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για τα παιδιά του Λιμενικού αλλά και για το ΕΚΑΒ"
cretalive.gr

Η κλήση στο Λιμενικό τους έσωσε από τα χειρότερα!

Το δικό του ευχαριστώ απευθύνει στο Λιμενικό και στο ΕΚΑΒ, ο ένας από τους νεαρούς που έζησαν μια μικρή περιπέτεια στην Αγία Πελαγία, όταν κάλεσαν σε βοήθεια αφότου είχαν κολυμπήσει στα ανοιχτά στην περιοχή ως τα "πράσινα νερά" διανυκτερεύοντας, μάλιστα, στην παραλία.

Σε μήνυμά του στο Cretalive, ο νεαρός αναφέρει: "είμαι ένα από τα παιδιά που βρίσκονταν χθες στην Αγία Πελαγία. Συγκεκριμένα εγώ κινητοποιήθηκα αν και μου λέγανε τα υπόλοιπα παιδιά δεν χρειάζεται όμως εγώ ήξερα ότι δεν υπήρχε καλύτερη λύση διότι η κοπέλα που ήταν μαζί μας ήταν για αρκετή ώρα σε κακή κατάσταση και κάλεσα το Λιμενικό και αυτοί μερίμνησαν άμεσα για να μας βοηθήσουν και να μας μεταφέρουν πίσω με ασφάλεια. Θέλω, αν μπορείτε, να συμπεριλάβετε ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ μέσα στο άρθρο σας για τα παιδιά του Λιμενικού αλλά και για το ΕΚΑΒ".

Πηγή: cretalive.grAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews