ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/8/19

Περιπετειώδης διακομιδή ασθενούς με ελικόπτερο στη Σύρο - Συγχαρητήρια του υπουργού Υγείας

Η φωτογραφία αναρτήθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ Άνδρου


Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
EKABNews

Περιπετειώδης διακομιδή ασθενούς με ελικόπτερο στη Σύρο - Συγχαρητήρια του υπουργού Υγείας
enandro.gr

Χτες βράδυ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου ασθενής γύρω στα 60 με καρδιακό επεισόδιο από την περιοχή της Ύδρούσας. Οι γιατροί έκαναν το καλύτερο, αλλά λόγω της κατάστασης κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε νοσοκομείο και ειδοποιήθηκε ελικόπτερο από την Αθήνα.

Ελικοδρόμιο Άνδρου

Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 1,30 το πρωί έγιναν δύο προσπάθειες να έρθει ελικόπτερο από την Αθήνα. Και οι δύο δεν τελεσφόρησαν γιατί το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ έδειξε βλάβη. Την δεύτερη μάλιστα το ελικόπτερο είχε φτάσει στην Γυάρο όταν τα όργανα έδειξαν αλάρμ. Ο κυβερνήτης και το πλήρωμα δεν μπορούσαν να ρισκάρουν την μεταφορά και επέστρεψαν Αθήνα.

Τελικά μετά από πολλές τηλεφωνικές παρεμβάσεις στις οποίες εμπλέχθηκαν πολλοί παράγοντες ήρθε ελικόπτερο από την Χίο - έχει μόνιμη έδρα εκεί - και γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Πήρε τον ασθενή και τον μετέφερε ασφαλώς στο νοσοκομείο της Σύρου προς μεγάλη ανακούφιση των ιατρών και των διασωστών που έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το περιστατικό.

Εν τω μεταξύ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες του Κέντρου Υγείας ανάρτησε τα συγχαρητήρια του στο TwitterΔημοσιεύτηκε 25/8/2019

Πηγή: enandro.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews