ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/8/19

Κικίλιας στα parapolitika.gr: Ισχυρές δυνάμεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στην ΕύβοιαΤετάρτη, 14 Αυγούστου 2019
EKABNews

Στα Ψαχνά έχει μεταβεί εσπευσμένως ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Παναγιώτης Τζανετής

Κικίλιας στα parapolitika.gr: Ισχυρές δυνάμεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στην Εύβοια
parapolitika.gr

«Θα στείλουμε κι άλλες αν χρειαστεί» σημείωσε ο Υπουργός Υγείας

Βασίλης Βενιζέλος 13.08, 19:25

Στα Ψαχνά έχει μεταβεί εσπευσμένως ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Παναγιώτης Τζανετής, ο οποίος συντονίζει επί τόπου την κίνηση και την στάθμευση των μάχιμων ασθενοφόρων του Κέντρου, με βάση τις οδηγίες εκ μέρους του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιώργου Χαρδαλιά, ο οποίος βρίσκεται στα Ψαχνά, επίσης.

Μάλιστα, στα τέσσερα χωριά της κεντρικής Εύβοιας, τα οποία έχουν εκκενωθεί, υπήρξαν δυνάμεις ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, ενώ το υπουργείο Υγείας τελεί σε ετοιμότητα και έχει τη δυνατότητα να αποστείλει και νέα δύναμη ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στην Εύβοια, εάν χρειασθεί, σύμφωνα με όσα δηλώνει στα parapolitika.gr ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Τέλος, από την πλευρά του, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης διαβεβαιώνει επίσης τα parapolitika.gr ότι τα νοσοκομεία του ΕΣΥ της χώρας μας, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, σε όλες τις περιοχές, στις οποίες καίνε πυρκαγιές.

Δημοσιεύτηκε 13/8/2019

Πηγή: parapolitika.gr


Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews