ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/9/19

Περίπτερο του ΕΚΑΒ στην 1η Filiatra Agro Vision-Ενημέρωση σε θέματα πρώτων βοηθειών
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Περίπτερο του ΕΚΑΒ στην 1η Filiatra Agro Vision
eleftheriaonline.gr

Γράφτηκε από τον  Kώστας Μπούρας


Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του ΕΚΑΒ στην 1η έκθεση Filiatra Agro Vision, με δικό του περίπτερο και ενημερώσεις του κοινού σε σημαντικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Μέλη του ΕΚΑΒ Τριφυλίας όλες τις ημέρες της έκθεσης ήταν εκεί και έκαναν ενημερωτικές παρουσιάσεις αλλά και εκπαιδεύσεις του κοινού για το πώς μπορούν να παρέχουν πρώτες βοήθειες, σε αρκετά περιστατικά που στον καθένα μπορεί να τύχουν στην καθημερινότητά του. Οι πρώτες βοήθειες μπορεί να είναι όχι απλώς αποτελεσματικές, αλλά και σωτήριες για τη ζωή κάποιου που κινδυνεύει.

Το ιδιαίτερα ευχάριστο και ενδιαφέρον είναι ότι τις εκπαιδεύσεις αυτές τις παρακολουθούσαν πολλά παιδιά, συμμετέχοντας και λαμβάνοντας χρήσιμες γνώσεις από πολύ μικρή ηλικία.
Κ.Μπ.

Δημοσιεύτηκε 9/9/2019


 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews