ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/9/19

Στήριξη της ΑΔΕΔΥ στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο - Συγκέντρωση την Τρίτη 24/9/2019 και ώρα 9πμ έξω από το Εφετείο ΠατρώνΠαρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews


Στήριξη στον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., Μιχάλη Γιαννάκο

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9.00π.μ., εκδικάζεται στο Εφετείο της Πάτρας η έφεση κατά τις πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης του Πρωτοδικείου Ζακύνθου, για τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων δια του τύπου.

Πρόκειται για πολιτικοσυνδικαλιστική δίωξη, επειδή η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., ανέδειξε την επισφάλεια των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ζακύνθου, γεγονός που στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα, μετά από εγχείριση ρουτίνας. Κινδύνεψαν άλλοι τέσσερις ασθενείς, τότε, και τα χειρουργεία έμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστά με αποφάσεις της Διοίκησης.

Διώκεται γιατί η ομοσπονδία του ανέδειξε «το χειρουργικό σόου Πολάκη» ιδιώτη Ιατρού με περιφερόμενους ασθενείς, γιατρούς και υλικά από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διώκεται ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. για τη συνδικαλιστική του δράση. Επί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με αφορμή τις κινητοποιήσεις της ομοσπονδίας του στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Υπουργείο Οικονομικών κλήθηκε από την Ασφάλεια, την Υποδιεύθυνση Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, ως «κατηγορούμενος» με τον μισό ποινικό κώδικα.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. εκφράζει τη στήριξή της στον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., ζητά την αθώωσή του και να σταματήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κάθε δίωξη σε βάρος του. Καλεί τους εργαζόμενους της Πάτρας να δώσουν το «παρών» την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 – ημέρα Πανελλαδικής απεργίας – ώρα 9.00π.μ. έξω από το Εφετείο της Πάτρας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Πηγή: adedy.gr


ΠΟΕΔΗΝ: Συγκέντρωση την Τρίτη 24/9/2019 και ώρα 9πμ έξω από το Εφετείο ΠατρώνΠΡΟΣ: ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΖΑΚΥΘΝΘΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24/9/2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 9ΠΜ ΕΞΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Τρίτη 24/9/2019 9π.μ., εκδικάζεται στο Εφετείο Πάτρας η έφεση που καταθέσαμε κατά τις πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης (18 μήνες φυλάκιση με αναστολή) του Πρωτοδικείου Ζακύνθου στον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για συκοφαντική δυσφήμιση και διασπορά ψευδών ειδήσεων δια του τύπου. Για αυτή την ποινή που πανηγύριζε στο face book ο Πολάκης.
Πρόκειται για πολιτικοσυνδικαλιστική δίωξη η οποία προαναγγέλθηκε από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κο Κοντονή, τοπικό Βουλευτή επειδή η ΠΟΕΔΗΝ ανέδειξε την επισφάλεια των χειρουργείων του Νοσοκομείου που στοίχισαν την ζωή σε μία γυναίκα μετά από εγχείριση ρουτίνας. Κινδύνεψαν άλλοι τέσσερις ασθενείς τότε και τα χειρουργεία έμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα κλειστά με αποφάσεις της Διοίκησης.
Διωχθήκαμε επίσης γιατί αναδείξαμε «το χειρουργικό σόου Πολάκη» ιδιώτη Ιατρού με περιφερόμενους ασθενείς, γιατρούς και υλικά από το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Ο Διευθυντής χειρουργός του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που συμμετείχε σε εκείνο το χειρουργείο «τιμής ένεκεν» μετατάχθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και έκλεισε ο χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τους Εργαζόμενους της Δυτικής Ελλάδος και της Ζακύνθου σε Συγκέντρωση την ΤΡΙΤΗ 24-9-2019 και ώρα 9πμ. έξω από το Εφετείο Πάτρας.

Η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΔΗΝ έχουν ήδη προκηρύξει 24ωρη Πανελλαδική Απεργία για την απόσυρση του Νομοσχεδίου που περιορίζει εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα στη συνέχεια του απεργοκτόνου νόμου ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτω καλύπτονται οι συνάδελφοι να παρευρεθούν στη Συγκέντρωση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ       ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ


Πηγή: poedhn.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews