ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/19

Σύσκεψη Ομοσπονδιών - Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία Τρίτη 24.9.2019


Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

ΣΥΣΚΕΨΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Σύσκεψη ομοσπονδιών του Δημοσίου έγινε σήμερα το πρωί στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ με θέμα: «Οι αλλαγές στον Συνδικαλιστικό Νόμο», που κατατέθηκαν από την Κυβέρνηση, στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης. Η σύσκεψη έγινε για την καλύτερη οργάνωση και στήριξη της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 24 του Σεπτέμβρη με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του αντεργατικού νομοσχεδίου.

Το δικαίωμα της απεργίας αποτελεί το ύστατο όπλο των εργαζομένων και οφείλουμε να το υπερασπίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το δικαίωμα όλων στη δημόσια ασφάλιση είναι αναφαίρετο και αγωνιζόμαστε για να μην τολμήσει η κυβέρνηση να φέρει νομοσχέδιο ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ και αν. γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ Γιώργος Μαθιόπουλος με τον γ. γραμματέα του σωματείου και μέλος του γ. συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ Αλέξη Κιτσόπουλο στην σύσκεψη των ομοσπονδιών

Δείτε στο EKABNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews