ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/9/19

Μ26 Ανάταξη ανακοπήςΠαρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Facebook Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB
13/09/2019

Η μοτοσικλέτα φτάνει άμεσα στο θύμα λόγω ευελιξίας, είναι σχεδόν πάντα διαθέσιμη και σε ετοιμότητα, παραμένει στο τομέα ευθύνης της, αφού δεν παραλαμβάνει και σε περίπτωση που είναι σε περιστατικό που δεν είναι επείγον μπορεί γρήγορα να αποδεσμευτεί. Από κει και πέρα, γνώσεις και θέληση.

Κάποια θύματα, επανέρχονται με την πρώτη, κάποια με την δεύτερη, κάποια θέλουν 5 ή και παραπάνω απινιδώσεις, για να αποκτήσουν ρυθμό που θα τους φέρει από την κόσμο των νεκρών στο κόσμο των ζωντανών.

Έτσι και στο βίντεο με την πέμπτη απινίδωση (όπως φαίνεται στην οθόνη), συμπίπτει με τον πέμπτο ασθενή με αναταχθείσα ανακοπή από μόνο μια μοτοσικλέτα (Μ26), που καλύπτει τους τομείς Αιγάλεω, ή Πειραιά και για την χρονική περίοδο από το Ιανουάριο, έως τον Αύγουστο '19. Θερμά συγχαρητήρια George Zigouris από τον Τομέα και ευγνωμοσύνη από τους ασθενείς και την οικογένειά τους.

Facebook Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews