ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/9/19

Το 75% των περιστατικών που επεμβαίνουν οι μηχανές του ΕΚΑΒ δεν χρειάζονται τελικά ασθενοφόρο!
Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Καθοριστική η συμβολή του τμήματος στην αύξηση διαθεσιμότητας των ασθενοφόρων στην Αττική

Facebook Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB
Όπως είδαν οι φίλοι της σελίδας, ξεκινήσαμε το προηγούμενο διάστημα, μία είσοδο στον κόσμο των στατιστικών. Γιατί πιστεύουμε ότι, καλή είναι η θεωρία, αλλά την αλήθεια την λένε μόνο οι αριθμοί. Δημιουργήσαμε δικό μας, εσωτερικό μηχανισμό συλλογής στατιστικών, τον οποίο υποστηρίζουμε σε εθελοντική βάση και πέρα από κάθε συμβατική υποχρέωση.
Η αρχή έγινε με την παρουσίαση γενικών ποσοτικών στοιχείων, με τρεις μοτοσικλέτες, μετά με το σύνολο του στόλου. Ο Αύγουστος είναι μήνας "χαλαρός" αφού η μισή Αττική λείπει και μας έδωσε την ευκαιρία να προσθέσουμε επιπλέον παραμέτρους.
Τον Σεπτέμβριο (όπως είχαμε υποσχεθεί) θα προσθέσουμε και ποιοτικά χαρακτηριστικά, τον Οκτώβριο θα τα αυξήσουμε και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, να έχουμε ένα πλήρες σύστημα καταγραφής και επεξεργασίας.
Τα οφέλη που προκύπτουν, από την δράση των μοτοσικλετών, στην εξοικονόμηση πόρων, σε ανθρωποώρες, μέσα και υλικά, τα αναλύσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση και είναι συντριπτικά.
Πολλές ευχαριστίες σε όλους για την εθελοντική τους συμμετοχή και ειδικά στην συνάδελφο Νάσια Γκουβέρου για την συλλογή και καταγραφή.
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews