ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/9/19

Προς αναστολή λειτουργίας οδεύει ο Τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο-Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Ανακοίνωση-Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας κατά την πρώην διοίκησης του ΕΚΑΒ (Προέδρος Καρακατσιανόπουλος-Αντιπρόεδρος Μυλωνάς-Δ/ντης Περιφέρειας)Προς αναστολή λειτουργίας οδεύει ο Τομέας ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο
mypreveza.gr

Ανδριάνα Σολδάτου


Ένα έργο που πριν από περίπου 1,5 χρόνο εγκαινιάστηκε με πομπώδη τρόπο από τους αρμόδιους φορείς, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο Τομέας του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο, οδεύει προς αναστολή λειτουργίας.

Σε ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων της 7ης Περιφέρειας  του ΕΚΑΒ, καταγγέλλει την προηγούμενη διοίκηση του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα τον πρόεδρο Κώνσταντίνο Καρακατσιανόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Μιλτιάδη Μυλωνά και τον Διευθυντή της Περιφέρειας .

Οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για προχειρότητα των αρμόδιων στη δημιουργία του Τομέα στο Μεσοπόταμο, καθώς το όλο εγχείρημα στήθηκε -όπως αναφέρουν- χωρίς να εξασφαλιστεί το απαραίτητο προσωπικό που θα στελέχωνε τη νέα δομή.

Ο τομέας στήθηκε παρά τις επανειλημμένες αντιρρήσεις των εργαζομένων με 3 διασώστες οι οποίοι μετακινήθηκαν από ήδη υποστελεχωμένους τομείς της Περιφέρειας, για μικρό χρονικό διάστημα και σήμερα δεν διαθέτει ούτε έναν διασώστη, με κίνδυνο να οδηγηθεί σε αναστολή λειτουργίας.

Η αναστολή λειτουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο πρόκειται να δημιουργήσει ένα τεράστιο κενό στην αντιμετώπιση των έκτακτων περιστατικών στη παραλιακή ζώνη του Νομου Πρέβεζας.

Πηγή: mypreveza.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews