ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/19

Απάντηση Καρακατσιανόπουλου στην καταγγελία του Σωματείου ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας για Μεσοπόταμο
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Απάντηση πρώην Πρόεδρου ΔΣ του ΕΚΑΒ κου Κ. Καρακατσιανόπουλου στην καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας για τον Τομέα του ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο. 

Απάντηση στους γενναίους του... Brancaleone
ekabsfika.blogspot.com

Με έκπληξη για το πρωτοφανές της συνδικαλιστικής πρακτικής, πληροφορήθηκα την εις βάρος μου και εις βάρος του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ, καταγγελία των Προέδρου και Γ.Γ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας (δηλ. της Ηπείρου) στις 24-09-2019, σχετικά με την λειτουργία της Βάσης Ασθενοφόρων του Μεσοποτάμου Πρέβεζας.
Είναι μια αντίδραση η οποία θυμίζει τον γνωστό για τα αντανακλαστικά του Ραν-Ταν-Πλαν, δεδομένου ότι από την παραίτησή μου στις 18-8-2018 έως τις 24-09-2019, έχουν παρέλθει 13 μήνες και μια βδομάδα, ένας Προεδρεύων Αντιπρόεδρος, δύο (2) Πρόεδροι, μια νέα Κυβέρνηση ΚΑΙ μια νέα Πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Υγείας.
Φαίνεται όμως ότι ορισμένοι συνδικαλιστές δεν μπορούν ακόμα να ξεπεράσουν το γεγονός ότι τότε σταμάτησαν οι βόλτες των εργαζομένων “από την αυλή τους”, ακυρώθηκε ο ρόλος τον οποίο είχαν μάθει ως μεσάζοντες μεταξύ Εργαζομένων και Διοίκησης και έτσι “εξαφανίσθηκαν” συνδικαλιστικά (όπως εξ άλλου συνδικαλιστικά ήταν εξαφανισμένοι και στο πιο δύσκολο διάστημα της κρίσης, 2010-2014).
Και για να ξεφύγουμε από το γελοίον του πράγματος, να υπενθυμίσουμε σε όσους έχουν κοντή μνήμη ορισμένα γεγονότα :
Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, όπως και η τότε ηγεσία του Υπ. Υγείας άλλως τε, προσπαθώντας να σταθεροποιήσει στα πόδια του ένα σύστημα Δημόσιας Υγείας καθημαγμένο από την οικονομική κρίση και στοχευμένο από τα Μνημόνια, προσπαθούσε με κάθε δυνατό τρόπο να διευρύνει της υπηρεσίες της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και παράλληλα να τις εξορθολογικεύσει επιχειρησιακά.
Έτσι με την με αρ. Συν.12/16-04-18/θ.87 ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΣ του ΕΚΑΒ, δημιουργήθηκε Βάση Ασθενοφόρων, στον Μεσοπόταμο Πρεβέζης. Είναι χαρακτηριστική, η τοποθέτηση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, ότι “μπορεί το Διοικητικό Συμβούλιο, να ορίσει ότι σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει με έξι διασώστες οι οποίοι θα καλυφθούν με 4 από πρόσκληση ενδιαφέροντος και 2 επειδή έδειξαν ενδιαφέρον από το νομό Πρεβέζης”, καταδεικνύοντας έτσι την ευρύτατη αποδοχή της εισήγησης ακόμα και από τα αντιπολιτευόμενα μέλη του Δ.Σ.
Η απόφαση πάρθηκε λόγω της στρατηγικής θέσης του Μεσοποτάμου, σε ένα παραλιακό μέτωπο 85 χλμ. από την Ηγουμενίτσα μέχρι την Πρέβεζα, όπου δεν υπήρχε ποτέ Βάση Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και σε συνδυασμό με την μεγάλη αύξηση του τουριστικού ρεύματος στα θέρετρα της περιοχής, τα τελευταία χρόνια.
Έτσι την 1η Ιουνίου του 2018, εγκαινιάσθηκε ο Τομέας Ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στον Μεσοπόταμο.
Δεν θα αναφερθώ στις τοποθετήσεις του Γ.Γ του Υπουργείου κ. Γιαννόπουλου, τις τοποθετήσεις της Διοίκησης του ΕΚΑΒ και του Δ/ντή του Παραρτήματος, ως προς την αναγκαιότητα του εγχειρήματος και στο γεγονός ότι τότε αποφασίστηκε η λειτουργία του Τομέα.
Είναι ωστόσο ενδιαφέρουσες για τη σημασία του εγχειρήματος, ορισμένες συγκεκριμένες τοποθετήσεις από το βήμα των εγκαινίων, συγκεκριμένων παραγόντων της περιοχής, όπως καταγράφηκαν στην ιστοσελίδα https://www.mypreveza.gr τις οποίες και παραθέτω :

1. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στράτος Ιωάννου αναφερόμενος στα εγκαίνια λειτουργίας του νέου Τομέα ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο υπογράμμισε πως “πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός ενώ, ευχαρίστησε τους πολίτες για την επιμονή τους, τον Δήμαρχο Πάργας για την παραχώρηση του κτιρίου και την ηγεσία του Υπουργείου για την βούληση της να κάνει πράξη αυτό για το
οποίο οι κάτοικοι έδωσαν αγώνες.”

2. O βουλευτής Ν. Πρεβέζης της Ν.Δ. Στέργιος Γιαννάκης τόνισε «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μετά από χρόνια ταλαιπωρίας των κατοίκων της περιοχής και κινδύνων στη Δημόσια Υγεία, θα εξασφαλισθεί η άμεση επέμβαση των διασωστών σε ολόκληρη την παραλιακή ζώνη, μέχρι την Πάργα. Θα υπάρξει ουσιαστική λύση στα θέματα Υγείας, αλλά και στα τροχαία που συμβαίνουν στην περιοχή».

3. O Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για να γίνει πραγματικότητα ο Τομέας ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου, παραχωρώντας δωρεάν και χωρίς χρονικό περιορισμό το κτίριο κοινοτικού γραφείου Μεσοποτάμου επιφάνειας περίπου 100τμ και αναλαμβάνοντας όλα τα λειτουργικά έξοδα του όπου στεγάζεται, δράττονταν την ευκαιρία της παρουσίας του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, ζήτησε την πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό των δύο κέντρων Υγείας της Πάργας και του Καναλακίου.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Ίδρυση και λειτουργία του Τομέα του Μεσοποτάμου, ήταν επιβεβλημένη.
Πράγμα το οποίο υλοποιήθηκε από την τότε ηγεσία του Υπ. Υγείας και την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα τόσο πέρσι όσο και φέτος, την ουσιαστική συμβολή του Τομέα στην προάσπιση της Υγείας, στην αντιμετώπιση της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας στην περιοχή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο πέρσι, όσο και φέτος δεν υπήρξε ούτε ένα δημοσίευμα αρνητικό, το οποίο να σχετίζεται με την λειτουργία του Τομέα. Αντίθετα συγκεντρώνει μόνο θετικές κρίσεις.
Έφτανε αυτό; Όχι!
Είναι γνωστό ότι μέχρι τις 18-08-2019, λόγω επιβληθέντων Μνημονίων, ίσχυε ο κανόνας 1:5 στις προσλήψεις του Δημόσιου Τομέα.
Προσπαθήσαμε λοιπόν με τους όποιους ελάχιστους διαθέσιμους πόρους και ανακατανομή του προσωπικού, να καλύψουμε μια περιοχή κατ’ ελάχιστον, βάζοντας όμως τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη του Τομέα με την θεσμοθέτησή του και την πρόσληψη αργότερα μέσω ΑΣΕΠ, του απαραίτητου προσωπικού.
Σήμερα όμως, ισχύει πλέον ο κανόνας του 1:1, χωρίς περιορισμούς από τους θεσμούς!
Εμπρός λοιπόν γενναίοι του Brancaleone, ιδού ο Μεσοπόταμος, ιδού και το εγχείρημα!
Διαθέτετε πλέον όλα τα μέσα στη διάθεσή σας.
Θέστε λοιπόν άμεσα, ευθέως και επιτακτικά στην Διοίκηση και το Υπουργείο, το θέμα της ενίσχυσης του Τομέα του Μεσοποτάμου, με πρόσληψη 11 ατόμων μόνιμου προσωπικού, μέσω ΑΣΕΠ και μην προσπαθείτε να καλύψετε τη συνδικαλιστική γύμνια σας με άκαιρες καταγγελίες.
Εκτός αν δεν θέλετε προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ, για να ξαναδείτε κίνηση στην αυλή σας!

Υ.Γ. Στα εγκαίνια του Τομέα Μεσοποτάμου με την ελάχιστη παρουσία τους, κάποιοι έδειξαν ότι δεν αντιπροσωπεύουν ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Σωματείου.

Κ. Γ. Καρακατσιανόπουλος
Μηχ/γος Μηχ/κός ΤΕ
Πρώην Πρόεδρος ΕΚΑΒΔείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

24 σχόλια :

 1. Καρακατσιανόπουλε είσαι μαύρη σελίδα για το ΕΚΑΒ!!!!! Γι' αυτό έφυγες σαν ΔΡΑΠΕΤΗΣ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενημέρωσε τους Εκαβίτες ανα την Ελλάδα γιατι άλλαξες υπηρεσία εν μια νυκτί!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις να μιλάς κι όλας !

  Πες μας που ήσουν στην καταστροφή στο Μάτι ως πρόεδρος άμεσα εμπλεκόμενου οργανισμού και θα φανεί τις διοίκηση έκανες !

  Όσο για τα εγκαίνια " νέων τομέων " με αποδυνάμωση άλλων τομέων μόνο και μόνο για ικανοποίηση κομματικών τοπικών φίλων ,φαίνονται τα χάλια από τα αποτελέσματα μη 24 ωρης κάλυψης !

  Οσο για το μένος σου κατά των εκπροσώπων εργαζομένων όλοι γνωρίζουμε από πού προέρχεται !

  Από την μη εκλογή σου ποτέ ως εργαζόμενου σε καμία εκλογική διαδικασία εδώ και τριάντα χρόνια !

  Ούτε μια φορά ,ούτε σαν απλο μέλος συλλογικού οργάνου !

  Κάτι ήξεραν οι συνάδελφοι και δεν σε ψήφισαν ποτέ !

  Άλλωστε και σαν διοικητης έφερες του Εκαβ ..χρόνια πίσω !

  Πχ στην θεσνικη υπήρχαν στην κίνηση 28 ασθενοφόρα και σήμερα με το ζόρι βγαίνουν είκοσι !


  Όπως πριν πολλα πολλά χρόνια !

  ΥΓ εσύ και κάτι σαν εσένα ευτυχώς είσαστε μειοψηφία στο Εκαβ !

  Και θα είστε πάντα !

  Ανυπαρκτοι και μόνο με τις πλάτες της εξουσίας θα βγαινεται από την αφανεια ,ως παρατρεχαμενοι της !

  Η ποινικοποίηση κινητοποιήσεων και οι διώξεις εργαζομένων ,τα ρουσφέτια σε παρατρεχαμενους το μόνο " έργο " επί ημερών σου !

  Ευτυχώς σε πήραν χαμπάρι αυτοί που σε τοποθέτησαν ,έστω και κάπως αργά !

  Και χαιρετήσες ...τον πλάτανο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά που μας έμεινες εσύ και τώρα θα στρώσουμε. Υπάρχει ελπίδα.

   Διαγραφή
 4. για τις αλλαγές στο γραφείο κίνησης, όπου αντικαταστάθηκαν αυτοί που μπήκαν με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από άλλους που ήρθαν τα ονοματάκια τους από τα κεντρικά, οι αρεστοί, για τα πληρώματα που επέστρεψαν στις διοικητικές θέσεις που κατείχαν από παλιά, στα αλλότρια δηλαδή, που τόσο λυσσαλέα πολέμησες την προηγούμενη περίοδο, εχεις να πεις κάτι ΠΑΣΟΚοΚΙΝΑΛητικο λιβανιστήρι της ΔΕΞΙΑΣ;
  αν δεν εχεις, άραξε εκεί που είσαι και κανε το παπί λοιπόν, ή την κότα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα οι "παρατρεχάμενοι" είναι σε "θεσούλες" όπως πρέπει. Όχι να έρχονται οι συριζαίοι και να τις πιάνουν αυτοί. Τώρα ο κόκορας για ποιο λόγο να λαλήσει;θα πρέπει να βρει άλλη σταυροφορία.

   Διαγραφή
  2. Ναι, τώρα επέστρεψαν οι ορίτζιναλ παρατρεχαμενοι, οι κανονικοι!!!

   Διαγραφή
 5. Καλώς τον ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΜΗΧΑΝΩΝ που αντί να χωθεί στην μουτζούρα του συνεργείου ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που ανήκει απολαμβάνει τιμητικά(!!!) την καρέκλα του στην ΥΠΕ και γράφει ποιήματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βγάλε την μπούργκα που φοράς Τσιγκοπουλος, βγαλτην να πάρεις αέρα!!!

   Διαγραφή
  2. χα χα σας χάλασε ε;; τραβάτε τώρα να πάρετε κανένα εξιτήριο

   Διαγραφή
  3. Χαχαχαχα!!!
   Ότι μας πει η υπηρεσία θα κάνουμε, αν μπορείτε εσείς, οι κανονικοι, πείτε ότι απαγορεύονται τα εξιτήρια, που μας τα έφερε ο Αδωνις, είμαστε σε αναμονή!!!

   Διαγραφή
 6. Αν έχεις μέντορα το Κο Μυλωνά κάνεις τα πάντα fast track και όλα βαίνουν καλώς, όλα υπό πλήρη έλεγχο γι'αυτό και δε πήγε στο Μάτι θα είχαν συνεννοηθεί δια ζώσης ή τηλεφωνικά..... αυτό βλέπω να γίνεται και τώρα με την νέα προεδρία....... και μετά θα δεις κλάμαααααα!!!!!! χαχαχαχαχα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τα εξιτήρια δεν απαγορεύονται με την έννοια που προσπαθείς να προβάλεις, υπάρχουν υπουργικές αποφάσεις που εξαιρούν δευτερογενή με συγκεκριμένες παθήσεις που χρειάζονται ειδικό χειρισμό όπως # ΣΣ, #λεκάνης, καρκινοπαθείς και έτσι σου επιτρέπουν να παρεκκλίνεις από την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα ΜΟΝΟ αν έχεις τη δυνατότητα. Δηλαδή έχεις τη απόλυτη υποχρέωση να διαφυλάξεις το ΕΠΕΙΓΟΝ. Αν εννοείς "υπηρεσία" τον κάθε έναν που κάθεται στη θέση του συντονιστή ή διαβιβαστή, ή υπεύθυνο τομέα ή διευθυντή κάνεις μεγάλο λάθος. Η Υπηρεσία έχει καθορίσει με ακρίβεια ποιο είναι το έργο του ΕΚΑΒ. Αυτοί οι τύποι που κάθονται σε μια καρέκλα και δίνουν εύκολα εντολές εκθέτοντας την υπηρεσία (ευτυχώς είναι λίγοι) εκπροσωπούν την υποκουλτούρα του ΕΚΑΒ και το κάνουν μόνο για να αποδείξουν στη διοίκηση πόσο παλικάρια είναι και για να βγάλουν το μένος τους στα πληρώματα. Το έργο που οφείλει να φέρει εις πέρας το ΕΚΑΒ είναι η επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, η πιλάλα ορισμένων για τα εξιτήρια, τη στιγμή που τα νοσοκομεία μπορούν να προσλάβουν προσωπικό και να τα κάνουν, είναι αξιοπερίεργη. Η πιλάλα ορισμένων στον τομέα μου να κάνουν εξιτήρια όταν μια περιοχή με 40.000 κόσμο δεν έχει ασθενοφόρο είναι αξιοπερίεργη. Η πιλάλα ορισμένων να ψάχνουν απεγνωσμένα μια φωνή στο τηλέφωνο για να τους "δώσει το οκ" για να κάνουν εξιτήρια με ένα ή δύο ασθενοφόρα στη βάρδια είναι αξιοπερίεργη, κινεί υποψίες. Προσωπικά από τη θέση του τ/α κέντρου δεν παρεκκλίνω ούτε 1cm από αυτά που ορίζει η νομοθεσία, προκαλώ όποιον νομίζει ότι είναι υπεράνω του νόμου να έρθει και να με αναγκάσει να κάνω εξιτήρια και ραντεβού που δεν ορίζουν οι υπουργικές αποφάσεις. Όποιος δεν νοιάζεται για την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, όποιος δεν φροντίζει να έχει συνεχώς διαθέσιμα ασθενοφόρα για τα επείγοντα, όποιος δεν σέβεται τα καθήκοντα των διασωστών, όποιος κάνει γαργάρα και συγκαλύπτει καταγγελίες για καθυστερήσεις σε επείγοντα πλέον κινεί υποψίες. Και για να καταλάβουμε, από πότε η διοίκηση ενός οργανισμού, οι διευθυντές και οι συντονιστές είναι υπεράνω του υπουργού; Τι απείθεια είναι αυτή στο χώρο μας; Συνηθίσαμε στο τέρας και δεν μας τρομάζει πια. Έλεος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η υπηρεσία είναι όλοι, προεξαρχοντως ολων, ο πρόεδρος και το ΔΣ!!!
  Τώρα αν οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε θέσεις για να αποφασίζουν, εσένα δεν σου αρέσουν, μπορείς απεριορίστως να το καταγγέλλεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κατι ξερολες σαν και εσενα εχουν καταντησει την υπηρεσια εταιρεια μεταφορων.
  Σου ευχομαι να μην χρειαστει δικο σου προσωπο πραγματικη παροχη επειγουσας βοηθειας γιατι ΜΟΝΟ τοτε θα καταλαβεις ποιος ειναι ο ρολος υπαρξης της αλλα θα ειναι πολυ αργα.
  Τελος επειδη παρακολουθω καιρο αυτα που γραφεις να ξερεις οτι θα πρεπει καποια στιγμη να δεις την υπηρεσια ως εργαζομενος (εαν φυσικα εισαι) η σαν πολιτης που εχει αναγκη αμεσης παροχης βοηθειας και οχι σαν πολιτικο φερεφωνο που ασχολειται με το τι εκαναν οι πριν και οι μετα.
  Σε αυτη την υπηρεσια δεν εχουν καμια δουλεια τα κομματα.
  Μονο εσυ και κατι λιγοι εξυπνοι νομιζεις οτι ειστε καλοι ανθρωποι και ενδιαφερεστε για το καλο των ασθενων?
  Αν πραγματικα ενδιαφεροσουν κι εσυ και οι ομοιοι σου θα ηξερες και την διαφορα μεταξυ επειγουσας και δευτερογενους μεταφορας.
  Η μια κρυβει σοβαρους κινδυνους για την ζωη του ασθενη ενω οι αλλη ταλαιπωρια, κατι που μπορει να λυθει οπως σου αναφερει και ο συναδελφος παραπανω με πολυ απλο τροπο(ασθενοφορα νοσοκομειων).
  Δεν δειχνεις την ανθρωπια σου αλλοιωνοντας το σκοπο δημιουργιας της υπηρεσιας την οποια αποσπας απο το επειγον θεωρωντας φυσιολογικο το να ασχολειται με ραντεβου.
  Αυτα τα ολιγα καλε ανθρωπε που ενδιαφερεσαι για το καλο του πολιτη αλλα οχι στην επειγουσα αναγκη του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Την κατάντια και τα μπλεξίματα του ΕΚΑΒ με όλα αυτά που αναφέρεις κουκολοφορε μιας άλλης εποχής, τα έφερε η πολιτική της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο υπουργός Αδωνις Γεωργιάδης, με την τρομακτική αφωνία των συνδικαλιστων της εποχής.
   Μήπως δεν ήταν κομματικοι οι τότε συνδικαλιστες;
   Απαγορεύεται να έχει κάποιος διαφορετική άποψη, για την λειτουργία του οργανισμού;
   Αν εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να γίνουν προσλήψεις στα νοσοκομεία για να κάνουν τα εξιτήρια, τότε δεν θα καταργούσαν τους ήδη υπάρχοντες υπαλλήλους τους, ούτε θα μετέφεραν τα αξιόπιστα οχήματα στο ΕΚΑΒ!
   Αν πάλι κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να τα αναλάβει ιδιώτης επί πληρωμή από το ασφαλιστικό ταμείο, τότε έτσι εύκολα θα αναλάβει και το επείγον, δεν θα είναι μακρυά η μέρα που θα γίνει...
   Τέλος, εγώ δεν έχω να σου ευχηθώ να χρειαστείς ασθενοφόρο για τίποτα, ούτε για επείγον περιστατικό, ούτε να χρειαστεί ασθενοφόρο για δευτερογεννη μεταφορά και να δίνεις 200ευρα!!!

   Διαγραφή
 10. Καλά ο Καρακατσιανόπουλος ως διοικητής είναι πια απώτερο παρελθόν. Αυτός σας πείραξε το τι έκανε στο Μάτι; Απο ότι γνωρίζω κανονική άδεια είχε σαν κάθε εργαζόμενο…
  Το παλληκάρι της φακής που γράφει και άρθρα στα ΝΕΑ ότι αυτός τάχα μας έσωσε στο Μάτι επειδή πήγαινε όλο το βράδυ καφέδες στον Πολάκη δεν σε απασχολεί;
  Αν δεν τάμαθες αυτός είναι ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ πλέον (συγγνώμη του ... σούπερ-ΕΚΑΒ). Για το τί έκανε ακριβώς εκείνο το βράδυ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και στο facebook μια απολύτως διαφωτιστική φωτογραφία.
  Την είδες; και τι λές τώρα που έκανε το Μάτι την δουλειά του τι με νοιάζει πλέον;
  Καλά του τα είπε το ΚΙΝΑΛ ότι είναι σαν την Δούρου χωρίς μαλλιά…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η γνωμη ρε πολιτικο φερεφωνο δεν ειναι κ...ς να εχει ο καθενας τον δικο του.
  Ο οργανισμος και η υπηρεσια εχει δημιουργηθει για το ΕΠΕΙΓΟΝ οπως λενε και τα αρχικα του αλλα που να το ξερεις εσυ που εχεις μπερδεψει την υπηρεσια με την πολιτικη.
  Αν διαβαζες καλυτερα το σχολιο θα εβλεπες οτι εσυ και οι ομοιοι σου(σε ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ κλπ) δεν εχετε καμια θεση εδω.
  Μπορειτε καλλιστα να ζητησετε απο τα κοματα σας να σας δωσουν πολιτικες θεσεις μιας και αυτες επιδιωκετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Βγάλε την μπούργκα που φοράς βρε παραφραστη της ιστορίας, ξερολα!!
  Πολιτική παράγει ο λόγος, δεν είναι απαραίτητα από τα κόμματα, αλλά που να το ξέρεις!!!
  Πολιτική για την υγεία έχεις ακούσει ποτέ;
  Πολιτική ήταν η απόφαση ίδρυσης του ΕΚΑΒ!
  Πολιτική απόφαση ήταν η ίδρυση των νοσοκομείων, όλα πολιτική είναι κουκολοφορε της εποχής του ναζισμου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσυ δεν εισαι εκαβιτης καραγκιοζη και κομενη η κουβεντα.
   Μαθε οτι εδω ειναι site για εκαβιτες και οχι το καφενειο της βουλης για πολιτικαντηδες σαν κι εσενα.
   Ξυπνα κοροιδο η υγεια δεν εχει χρωματα.

   Διαγραφή
 13. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
  Αυτά να τα γράφεις με το ονοματακι σου, φασιστοειδη απόβρασμα του παρελθόντος!!!
  Και την κουβέντα, μόνος σου την άρχισες, αλλά νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με τον οικογεινιακο σου περιγυρο, εκεί που σου λένε όλοι ναι!!!
  Αντε στο λαγούμι σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λένε πως δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τον βλάκα.

   Και όμως υπάρχει..

   Αυτό θα το καταλάβετε όταν θα εμφανιστεί στην παρέα ο βλάκας με άποψη!
   Και να εισαι σιγουρος οτι οι αναγνωστες καταλαβαν για ποιον πηγαινει αυτο.
   Το οτι οι συναδελφοι μιλανε για την υπηρεσια και εσυ για πολιτικη θα επρεπε να σε προβληματιζει,αλλα τι λεω τωρα αυτο απαιτει και αντιληψη.
   Καλο σου βραδυ.

   Διαγραφή
 14. με εχεις καταπλήξει με την πληθώρα των επιχειρημάτων σου, τα λες και ανώνυμα, πάει χαμένη τέτοια... γνώση!!!
  τι χάνουμε εμείς οι εκαβιτες, μας είχαν στο σκοτάδι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews