ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/19

Παραδόθηκε στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης το ασθενοφόρο που έκανε χορηγία ο Αθανάσιος Μαρτίνος
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Παραδόθηκε στο Κ.Υ. Μεγαλόπολης το ασθενοφόρο που έκανε χορηγία ο Αθανάσιος Μαρτίνος
kafeneio-megalopolis.gr


Παραδόθηκε σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης το ασθενοφόρο που έκανε χορηγία ο εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.

Την συμβολική παράδοση των κλειδιών στο διευθ. του Κ.Υ. κ. Βύρωνα Πετρίδη έκανε ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος μπροστά από το δημαρχείο Μεγαλόπολης.

Παράλληλα με την προμήθεια του νέου ασθενοφόρου προχωράει και η διαδικασία να βρεθεί ένας οδηγός από τον δήμο που θα μπορεί να καλύπτει τα κενά που υπάρχουν.

Σε ευχαριστήρια επιστολή του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Μαρτίνο,

Το ασθενοφόρο όχημα, χορηγίας σας, παρεδόθη σήμερα 30η Αυγούστου στους ιατρούς και υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης. Βρίσκεται πλέον στη διάθεσή τους για να καλύψει τις ανάγκες υγείας των κατοίκων του λεκανοπεδίου σύμφωνα και με την βούλησή σας ως διαθέτη.

Επί της ευκαιρίας, σας ενημερώνω ότι η χρήση του νέου ασθενοφόρου θα συνδυαστεί σύντομα και με τη υπηρεσία ενός ακόμη οδηγού ασθενοφόρου διατεθειμένου υπηρεσιακώς από τον Δήμο Μεγαλόπολης. Έχουν γίνει ήδη όλες οι συνεννοήσεις  με τους υπευθύνους του ΚΥΜ, υπάρχει η εκπεφρασμένη βούληση συγκριμένου υπαλλήλου οδηγού, και στο επόμενο διάστημα θα γίνουν όλες οι διοικητικές ενέργειες μετακίνησης του υπαλλήλου για τις ανάγκες του ΚΥΜ.

κ. Μαρτίνο, για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την προσφορά σας.  Ευχόμεθα ο θεός να σας δίδει υγεία, ώστε και το κοινωφελές  έργο σας να συνεχίζετε, και επιτυχώς να ανταποκριθείτε στα νέα καθήκοντα ως Πολιτικός Διοικητής του Αγίου Όρους.

Με εκτίμηση,

Ο  Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Διονύσιος  Παπαδόπουλος

Δημοσιεύτηκε 30/8/2019
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews