ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/9/19

Πολύτιμες συμβουλές για Πρώτες Βοήθειες από το προσωπικό του ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά, ΒίντεοΔευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Πολύτιμες συμβουλές για Πρώτες Βοήθειες από το προσωπικό του ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά (Βίντεο)
eforigi.com.gr

Τις πολύτιμες γνώσεις του προσέφερε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ Φιλιατρών σε δεκάδες μικρούς και μεγάλους, με στόχο να ενημερωθούν για τις Πρώτες Βοήθειες. Μια δράση που έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης Filiatra Agrovision και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού πολιτών.

Το πλήρωμα, σε συνεργασία με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, έδειξε πως γίνεται ΚΑΡΠΑ, τι κάνουμε σε περίπτωση εγκαύματος, ενημέρωσαν για τα κατάγματα, τις αιμορραγίες και πολλές ακόμα δύσκολες καταστάσεις, που μπορεί κανείς να συναντήσει στην καθημερινότητά του.

Μιλώντας στην Εύφορη Γη ο διασώστης Δημήτρης Λαμπρόπουλος, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη άμεσα να γίνει κλήση στο ΕΚΑΒ. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη συγκινητιή ανταπόκριση του κόσμου και την αναγνώριση του έργου των διασωστών από τους πολίτες.

Δείτε το βίντεο:

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών από διασώστες του ΕΚΑΒ Φιλιατρών
ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ


Δημοσιεύτηκε 25/9/2019

Πηγή: eforigi.com.gr

Δείτε στο EKABNewsAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews