ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9/19

Χίος: Εγκλωβισμένοι ασθενείς στο Νοσοκομείο εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρωνΠέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Εγκλωβισμένοι ασθενείς στο Νοσοκομείο εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρων
politischios.gr

«Δεν επαρκούν οι βάρδιες, κόβουν ακόμα και άδειές μας για να μεταφέρουμε κόσμο», λένε οι διασώστες

Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται ακόμη μία φορά ασθενείς του «Σκυλίτσειου», που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο Νοσοκομείο παρότι έχουν λάβει εξιτήριο. Την νέα καταγγελία έκανε στον «π» ο Γιώργος Αμπαζής, λέγοντας ότι η 94χρονη μητέρα του παρότι έχει λάβει εξιτήριο, παραμένει στο Νοσοκομείο εξαιτίας της έλλειψης ασθενοφόρου.

«Δεν γίνεται ο κόσμος να αναγκάζεται να πάρει ιδιωτικό ασθενοφόρο για τη μεταφορά ασθενών. Πληρώνουν από 70 μέχρι και 150 ευρώ», ανέφερε ο κ. Αμπαζής καλώντας τους δύο Βουλευτές να δώσουν λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης.

«Έχουμε γονατίσει»

Την ίδια ώρα οι διασώστες του τομέα Χίου του ΕΚΑΒ σημειώνουν στον «π» ότι βρίσκονται στα όρια της εξουθένωσης αφού τα περιστατικά που καλούνται να εξυπηρετήσουν είναι πολλά περισσότερα από τις δυνάμεις τους.

«Ακόμα δεν έχουμε λάβει άδειες του 2018. Τώρα τις λαμβάνουμε και πολλές φορές αναγκαζόμαστε να τις διακόψουμε και να επιστρέψουμε στη δουλειά για να κάνουμε εξιτήρια», ανέφεραν οι διασώστες στον «π».

Πηγή: politischios.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

3 σχόλια :

 1. Εξιτήριο. Δημόσιο έγγραφο του νοσοκομείου ! Δική του ευθύνη σύμφωνα με την νομοθεσία !

  Κι όμως ! Εμπλέκουν το Εκαβ που δεν είναι ο σκοπός του εξιτηρια αλλά η παροχή επριγουσας προνοσοκομειακης

  Εμπλέκουν τους διασώστες που δεν είναι στα καθήκοντα τους !

  Δεν μιλάνε για πληρώματα που προσέλαβαν τα νοσοκομεία σε άλλα δεν κάνουν ..τα εξιτηρια τους !

  Ούτε ότι οι διοικητές μετσκυλουνν το κόστος και τον όγκο εργασίας στο Εκαβ ,σε βάρος πάντα των προνοσοκομειακων ασθενών με ότι κινδύνους σημαίνει αυτό !

  Αλλά ποιοι διοικητές νοσοκομείων !

  Εδώ πολλοί διασώστες δεν ενδιαφέρονται για την ειδικότητα τους και το μέλλον της και κάνουν τους οδηγούς και τους τραυματιοφορείς !

  Άλλο έτσι βολεύονται ,άλλοι ψάχνουν για καμιά μετάταξη ,άλλοι δεν είναι στα εξιτηρια ,άλλοι κάνουν λίγα κσιωδρν τους νοιάζει ....


  κι έτσι μένουν στα χαρτιά ειδικότητα και καθήκοντα ,τόσο στην εργασιακή καθημερινότητα ,οσο και η αναγνώριση της από την πολιτεία και τους πολίτες !

  Μένουμε στο ....' την καρέκλα φέρε ' από τους πολίτες .. στο " οι τραυματιοφορείς " από τα ΜΜΕ ...όταν άλλοι και άλλες ειδικότητες .." φωνάζουν " και διαφημίζουν πως παρέχουν επείγουσα προνοσικομεισκη φροντίδα

  Ποτέ δεν θα φτάνει το προσωπικό του Εκαβ όταν κανει τα πάντα όλα ,θα κοστίζει πολύ με ότι αυτό σημαίνει ,θα σακατευονται οι διασώστες όπου έχει πολλή δουλειά και όλα σε βάρος των προνοσοκομειακων ασθενών όπως προανέφερα !


  ' την καρέκλα φέρε ..τέταρτος " λοιπόν !  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλά να πάθουμε, γιατί όταν το 2014 ο φίλος σου Άδωνης με νόμο μετέταξε τους οδηγούς των νοσοκομείων στο ΕΚΑΒ (μαζί με τα ασθενοφόρα τους)και ο φίλος σου ο Γρηγοράκος έβγαλε εγκύκλιο που έλεγε πως το ΕΚΑΒ αφού πήρε τους Οδηγούς πως θα κάνει τις δουλειές των νοσοκομείων οι συνδικαλιστές είχατε μούγκα. Σας πόναγε ο λαιμός σας. Σας ξαναπόναγε ο λαιμός σας όταν οι πιστοποιημένοι Διασώστες ήθελαν να κάνουν τα εξιτήρια και τα έκαναν αντί να απαιτήσετε οι οδηγοί να τα κάνουν αυτά. Οπως καταλαβαίνεις αγαπητέ το σήμερα αποτελείται από την αλυσίδα μούγκα-βόλεμα-μούγκα-καμία τσιρίδα-μούγκα-βόλεμα των πληρωμάτων και βέβαια των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ. Οπότε για ποιό λόγο θυμήθηκες τώρα ότι το προσωπικό του ΕΚΑΒ δεν φτάνει να τα κάνει όλα;ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

   Διαγραφή
 2. αααααα έτσι, για να χαμε να λέγαμε και να περνάει η ώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews