ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/9/19

Νέος Πρόεδρος στο ΕΚΑΒ ο Νίκος ΠαπαευσταθίουΔευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Με μια λακωνική ανακοίνωση ο Υπουργός Υγείας γνωστοποίησε την απόφαση του να ορίσει Πρόεδρο του ΕΚΑΒ τον κο Νίκο Παπαευσταθίου. 

Ορισμός νέου Προέδρου στο ΕΚΑΒ
02/09/2019
moh.gov.gr

Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια ορίζεται Πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο πρώην Διοικητής του ΕΚΕΠΥ κ. Νίκος Παπαευσταθίου.Πηγή: moh.gov.gr

EKABNews
Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κου Βασίλη Κικίλια ορίζεται πρόεδρος ΔΣ του ΕΚΑΒ ο μέχρι πρότινος διοικητής του ΕΚΕΠΥ κος Νίκος Παπαευσταθίου. 

Είναι η τρίτη φορά στη διαδρομή της ζωής του  που βρίσκεται σε αυτή την θέση. Το 2004 ανέλαβε την θέση του Αντιπροέδρου και από τον Ιούνιο του 2006 μέχρι τον Μάρτιο του 2010 ανέλαβε για πρώτη φορά την θέση του Προέδρου. Η δεύτερη θητεία ήταν από τον Δεκέμβριο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2015. Στην συνέχεια ανέλαβε διοικητής στο ΕΚΕΠΥ έως σήμερα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ΦΕΚ διορισμού του ως Πρόεδρος ΔΣ του ΕΚΑΒ για τρίτη φορά.

Το EKABNews εύχεται κάθε επιτυχία στον κ. Νίκο ΠαπαευασταθίουAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

 1. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ, ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
  Όσοι συνιστούσαν, δια του Υπουργού τους, νέα πενηντάρα εξόδου μόλις αυτή εξαγγέλθηκε και μάλιστα στο επίσημο κρατικό κανάλι, απείλησαν με απεργία πείνας στην Αριστοτέλους προκειμένου να έρθει γρήγορα ο κ, Παπαευσταθίου προκειμένου να διασώσει όλους αυτούς τους δυσαναπλήρωτους!
  Ο συναινετικός εκπρόσωπος των εργαζομένων μετά από μια τετραετία αγανάκτησε …. όψιμα. Φοβούμενος μάλλον ότι θα υπερκεραστεί από άλλους υπαξιωματικούς της παρατάξεως του έβγαλε την σπάθη του και απειλεί να κόψει κώλους.
  Κάτι «μαυροσκούφηδες» του χθες μας δείχνουν τώρα πολύ ικανοποιημένοι (like), άλλοι ως φυγάδες κι άλλοι ως συγγενείς κατατρεγμένων. Για τις αυστηρές κυρίες της διευθύνσεως τι να πει πια κανείς; Επιβεβαίωσαν πλήρως όσους τις θεωρούν περιττό βάρος!
  Όλοι όσοι ευχόταν «…. και τα μισά να κάνει» τώρα φοβισμένοι σιωπούν γιατί αυτοί το ήξεραν πως η άνοιξη είναι πάντοτε σύντομη και περαστική.
  Τελικά οι μόνοι άτυχοι υπήρξαν οι πρώτοι 50 εξελθόντες Ας προσέξουν την υγεία τους!
  ΥΓ: Το χρυσό πάει σε μια κυρία που δεν μετατέθηκε στο χωριό της κι αφού γνώρισε κάθε δωμάτιο της Κουμουνδούρου, της Αριστοτέλους και της Διοίκησης μόλις δέκα ημέρες μετά τις εκλογές δήλωσε επισήμως θύμα πολιτικής δίωξης. Το αργυρό σε έναν που το φοβερό ΥΣ τον μετέθεσε για συνυπηρέτηση με την σύζυγο του σε Super Market (….) Κι αυτός ,λέει, ανακουφίστηκε πια τώρα που θα σταματήσουν οι διώξεις του. Το χάλκινο σε διάσημο συριζαίο που υποπτευόταν τον προηγούμενο πρόεδρο ως ΔΑΚίτη αλλά τώρα εκφράζει την συγκίνηση του για αυτόν τον ακομμάτιστο που φόρεσε την στολή μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews