ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/9/19

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του ΕΚΑΒ στο περίπτερο του Υπουργείου Υγείας στη Δ.Ε.Θ.


       

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Επιδείξεις καρδιοπνευμονικής  αναζωογόνησης με χρήση ημιαυτόματου εξωτερικού απινιδωτή,  χειρισμοί απόφραξης από ξένο σώμα και πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις για θέματα πρώτων βοηθειών με τους επισκέπτες

Επίδειξη τεχνικών Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (ΒLS)

Εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ πιστοποιημένοι από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC) επιδεικνύουν σε ειδικά προπλάσματα στους επισκέπτες τις τεχνικές της Βασικής Υποστήριξης της Ζωής και της χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή σε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για τους πολίτες.
Οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα και οι ίδιοι να δοκιμάσουν την εφαρμογή των τεχνικών στα προπλάσματα υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών.
Δείτε στο EKABNews

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews