ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/19

Παρέμβαση Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Π. Βρουλή για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Χίου, ΒίντεοΠέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Το προσωπικό του ΕΚΑΒ στην Χίο επαρκεί για την στελέχωση 1 μόνο ασθενοφόρου σε 24ωρη βάση. Το Υπουργείο Υγείας δεν έχει ολοκληρώσει μέχρι σήμερα την διαδικασία πρόσληψης μέσω του προγράμματος PHILOS II από τον ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) 104 Πληρωμάτων Ασθενοφόρου/Διασωστών  σε όλη την χώρα εκ των οποίων 7 διασώστες είναι για το ΕΚΑΒ Χίου.

ΒΙΝΤΕΟ - Διπλή παρέμβαση Βρουλή για την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ Χίου
politischios.gr

Επιστολή τόσο στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια όσο και στον νέο διοικητή του ΠΕΔΥ, απέστειλε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας Παντελής Βρουλής επισημαίνοντας ότι εξαιτίας της υποστελέχωσης, όλο το νησί εξυπηρετείται από ένα μόλις ασθενοφόρο.


Στην ίδια επιστολή ο αντιπεριφερειάρχης θίγει και το ζήτημα της ανυπαρξίας ασθενοφόρου στην Αμανή, λέγοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να χάνονται άδικα συμπολίτες μας επειδή δεν φθάνουν έγκαιρα στο Νοσοκομείο.

Παντελής Βρουλής: Παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας για το ΕΚΑΒ της Χίου
Politischios.gr


Πηγή: politischios.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews