ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/9/19

Την Τρίτη στη Βουλή η τροπολογία για την ενοποίηση ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥΚυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Την Τρίτη στη Βουλή η τροπολογία για την ενοποίηση ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ
parapolitika.gr

Νέα εποχή για την επιχειρησιακή ικανότητα του τομέα της Υγείας


Βασίλης Βενιζέλος

Την ερχόμενη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου κατατίθεται στη Βουλή η πολυαναμενόμενη τροπολογία του υπουργείου Υγείας, με την οποία ενοποιούνται στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) όλες οι υπηρεσίες και οι δυνάμεις του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας και δημιουργείται ένα ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Η εν λόγω τροπολογία θα ενσωματωθεί στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Με την ενοποίηση ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ ο τομέας της Υγείας αποκτά για πρώτη φορά τόσο υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ικανότητας και μένουν πια στο παρελθόν τα, λίγα είναι η αλήθεια, φαινόμενα είτε επικαλύψεων μεταξύ των δύο φορέων είτε ασυνεννοησίας και ελλιπούς συντονισμού τους.

Το νέο ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων στο ΕΚΑΒ θα συνεχίσει κανονικά να διασυνδέεται λειτουργικά και οργανωτικά με το αντίστοιχο Κέντρο Επιχειρήσεων της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με μία νέα εποχή να ανοίγει για την επιχειρησιακή ικανότητα του τομέα της Υγείας στη χώρα μας.

Δημοσιεύτηκε 14/9/2019

Πηγή: parapolitika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews