ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/9/19

Επεισόδια στη Μόρια: Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το ΕΚΑΒ παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας, Βίντεο

Φωτογραφία emvolos.gr

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Ανακοίνωση Υπουργείου Υγείας σχετικά με το χθεσινό περιστατικό στο ΚΥΤ Μόριας Λέσβου
moh.gov.gr
30/09/2019


Σε συνέχεια του χθεσινού περιστατικού πυρκαγιάς και των επεισοδίων που ακολούθησαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας Λέσβου, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι:

Από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης συνολικά εννέα άνδρες, έξι γυναίκες και δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα βρέφος.

Η πλειονότητα των τραυματιών έχει ορθοπαιδικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο εντός των προσεχών ημερών.

Επίσης, μεταφέρθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο, απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας, το οποίο βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το ΕΚΑΒ παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Πηγή: moh.gov.gr


Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ για Μόρια: Μεταφέρονται τέσσερις τραυματίες
OneTV

Ο Πρόεδρος Εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, μίλησε στην εκπομπή One Direct Weekend για τις τελευταίες εξελίξεις από τη φωτιά στη Μόρια. Σύμφωνα με τον κ. Μαθιόπουλο, αναμένουν τη μεταφορά τεσσάρων τραυματιών, ενώ από πληροφορίες συναδέλφων, ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει μεταφερθεί ένα άτομο στο νεκροτομείο.


Δημοσιεύτηκε 29/09/2019

Επεισόδια στη Μόρια μετά από πυρκαγιά εντός του καταυλισμού. Δύο νεκροί
29/09/2019


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews