ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/9/19

Τι θα γίνει σε κάτι πιο σοβαρό; Με τα χίλια ζόρια… κατάφεραν κι έφτασαν σε περιστατικό στο Ενετικό Λιμάνι οι διασώστες του ΕΚΑΒ!
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

ΦΩΤΟ: Τι θα γίνει σε κάτι πιο σοβαρό; Με τα χίλια ζόρια… κατάφεραν κι έφτασαν σε περιστατικό στο Ενετικό Λιμάνι οι διασώστες του ΕΚΑΒ!
parakritika.gr

Ευτυχώς που το περιστατικό στο οποίο κλήθηκαν να προσφέρουν τις α’ βοήθειες δεν ήταν οβαρό, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Ο λόγος για τους διασώστες του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ, που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι ενός σημείο με το ασθενοφόρο στο Ενετικό Λιμάνι και από εκεί με τα πόδια μέχρι τη Νεοζηλανδή τουρίστρια που είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο.

Το ζήτημα με την πρόσβαση των οχημάτων του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέσα στην παλιά πόλη απασχολεί εδώ και χρόνια. Τα οχήματα δεν μπορούν να περάσουν και αναγκάζονται είτε να κάνουν κύκλο, είτε να σταθμεύουν μακριά από το σημείο κάθε περιστατικού και από εκεί… τρεχάτε ποδαράκια μου!

Το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει οπωσδήποτε να έρθει προς συζήτηση στις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου Χανίων και σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες του Ενετικού Λιμανιού να βρεθεί μία λύση για την πρόσβαση των οχημάτων, γιατί το κακό δεν αργεί να γίνει!


Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews