ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/9/19

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ο.Ε. Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων σε ΕΚΑΒ Πάτρας και Ερυθρό Σταυρό


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

ΕΚΑΒ και Ερυθρός Σταυρός φύλαγαν εθελοντικά τα... νώτα των Μεσογειακών Αγώνων
sportin.gr

Σημαντική βοήθεια στην εύρυθμη διεξαγωγή των Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας είχαν τόσο το ΕΚΑΒ όσο και ο Ερυθρός Σταυρός. Οι δύο οργανισμοί με τους διασώστες τους, έδωσαν εθελοντικά το παρόν σε όλους Αγώνες.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής:

«Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων ευχαριστεί θερμά το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την πολύ μεγάλη βοήθεια που παρείχαν στη διοργάνωση.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά αι αυτοί του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, ήταν παρόντες σε όλη τη διάρκεια των Αγώνων, σε όλες τις εγκαταστάσεις, παρέχοντας αίσθημα ασφάλειας σε αθλητές, διοργανωτές, εργαζόμενους, εθελοντές και θεατές, προσφέροντας άμεσα τις  Α’ Βοήθειες και τις υπηρεσίες τους, όποτε χρειάστηκε.

Η συμβολή τους ήταν τεράστια και τους  ευχαριστούμε θερμά».

Χρυσοί χορηγοί των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια και ο ΟΠΑΠ.

Πηγή: sportin.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews