ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/9/19

«Παρέλυσε» η χώρα από την απεργία της ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ και συνδικάτων - Στους δρόμους οι εργαζόμενοιΤετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων, τόσο του Δημοσίου όσο και του Ιδιωτικού Τομέα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019, η απεργιακή συγκέντρωση της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του ΕΚΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των εργαζομένων στην πορεία που ακολούθησε προς τη Βουλή.


«Παρέλυσε» η χώρα από την απεργία της ΑΔΕΔΥ - Στους δρόμους οι εργαζόμενοι - Χάος στην Αθήνα
newsbomb.gr

Συλλαλητήρια και πορείες πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη (24/09) στο κέντρο της Αθήνας καθώς Ομοσπονδίες, Σωματεία και Συνδικάτα συμμετείχαν στην 24ωρη απεργία, εκφράζοντας έτσι την αντίθεσή τους στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο που φέρνει στη Βουλή η κυβέρνηση.

Το ραντεβού της ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΑ είχε δοθεί στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαθμώνος ενώ από τις 10.30 βρίσκονταν στα Προπύλαια τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Με κεντρικά συνθήματα «καταργούν τις ΣΣΕ, χειραγωγούν τα συνδικάτα, αντιδρούμε, απεργούμε», καθώς επίσης και «κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα, όχι στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης», οι διαδηλωτές ξεκίνησαν την πορεία τους κι έφτασαν στη Βουλή.


Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ

Πηγή: newsbomb.gr


Υπό βροχή οι απεργιακές διαδηλώσεις των συνδικάτων (Photos)
topontiki.gr

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μαζική διαδήλωση των συνδικάτων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΑΔΕΔΥ, ΕΚΑ και σειρά σωματείων και ομοσπονδιών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Εκατοντάδες διαδηλωτές πορεύτηκαν υπό βροχή από τα Προπύλαια, την πλατεία Κλαυθμώνος και τα Χαυτεία, όπου πραγματοποιήθηκαν οι προσυγκεντρώσεις από ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ-ΕΚΑ και πρωτοβάθμια σωματεία αντίστοιχα, προς το Σύνταγμα και τη Βουλή.


Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ

Πηγή: topontiki.gr


Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα
news247.gr

Ολοκληρώθηκαν οι διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν δεκάδες Ομοσπονδίες στις 10.30, Εργατικά Κέντρα και συνδικάτα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του νέου αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου.Δείτε την συνέχεια ΕΔΩ

Πηγή: news247.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews