ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/9/19

Έρχεται ο υπάλληλος του μήνα στα νοσοκομεία! Νέο σύστημα επιβράβευσης των εργαζομένωνΔευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Έρχεται ο υπάλληλος του μήνα στα νοσοκομεία! Νέο σύστημα επιβράβευσης των εργαζομένων
healthreport.gr

Ο υπάλληλος του μήνα στα νοσοκομεία ένα νέο σύστημα επιβράβευσης αναμένεται να υιοθετηθεί σύντομα στο ΕΣΥ.
Ειδικότερα για πρώτη φορά στο δημόσιο σύστημα υγείας αναμένεται να δημιουργηθεί σύστημα επιβράβευσης του καλύτερου εργαζόμενου ανά κλινική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνος της Κυριακής», άμεσα υιοθετείται στα δημόσια νοσοκομεία σύστημα αξιολόγησης και των εργαζομένων, ώστε κάθε μήνα να προκύπτει εκείνος που έχει την καλύτερη βαθμολογία, προκειμένου να ανταμείβεται αναλόγως.

Μέχρι στιγμής εξετάζεται το ενδεχόμενο να εξασφαλισθεί ακόμη και ένα μικρό χρηματικό μπόνους για τον εργαζόμενο που θα έχει την καλύτερη βαθμολογία, αναφέρει η εφημερίδα, ενώ το μόνο βέβαιον είναι ότι θα απολαμβάνει ειδικά προνόμια όπως π.χ. να συμμετέχει σε συνέδρια, να αναβαθμίζεται επαγγελματικά, να λαμβάνει μέρος σε δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ θα έχει επίσης και τη δέουσα προβολή ως ο υπάλληλος του μήνα στα νοσοκομεία, δείγμα επιβράβευσης για την απόδοσή του.Άλλωστε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους του ΕΣΥ τους οποίους θεωρεί τους ήρωες της καθημερινότητάς μας. Μεταξύ αυτών θα επισπεύσει και τις διαδικασίες πρόσληψης. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ: «Κικίλιας: Σε 5 μήνες μέσω ΑΣΕΠ και ηλεκτρονική πλατφόρμα οι προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στα Νοσοκομεία!»

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας εκτιμά, λένε υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο «Εθνος της Κυριακής», ότι ήρθε ο καιρός και οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ να λαμβάνουν τα εύσημα που τους αναλογούν, όταν η προσφορά τους βελτιώνει την καθημερινότητα των ασθενών.

Πηγή: healthreport.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews