ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/9/19

Παγκόσμια Έρευνα για τις Επιπτώσεις των Τροχαίων ΣυγκρούσεωνΤρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Παγκόσμια Έρευνα για τις Επιπτώσεις των Τροχαίων Συγκρούσεων.
sostegr.wordpress.com

Στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη της Σουηδίας η 3η Παγκόσμια Διυπουργική Διάσκεψη για την Οδική Ασφάλεια με θέμα «Επιτυγχάνοντας Παγκόσμιου Στόχους«. Υπουργοί Μεταφορών, Υγείας, Εσωτερικών και άλλων τομέων απο περισσότερες απο 100 χώρες  θα αυναντηθούν  καθως επίσης και οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και άλλοι ενδιαφερόμενοι φορείς. (ΕΔΩ)

Σύμφωνα με την έκθεση του Π.Ο.Υγείας Global status report on road safety 2018, περίπου 1.350.000 άνθρωποι χάνουν τις ζωές τους στους δρόμους του κόσμου κάθε χρόνο και 50 εκατομμύρια άνθρωποι τραυματίζονται.

Οι τροχαίοι τραυματισμοί αποτελούν σήμερα το κύριο αίτιο θανάτου  για παιδιά και νέους των ηλικίας 5 εως 29 ςτών.

Οι θάνατοι απο τροχαίες συγκρούσεις είναι ένα μη αποδεκτό τίμημα της κινητικότητας.

Η Παγκόσμια Συμμαχία μη Κυβερνητικών οργανώσεων για την Οδική Ασφάλεια (ΕΔΩ) σε συνεργασία με την Accountability International (ΕΔΩ) εν όψει της συνάντησης της Στοκχόλμης πραγματοποιούν μια έρευνα με θέμα τις επιπτώσεις των Τροχαίων  Συγκρούσεων με τίτλο GLOBAL PEOPLE’S SURVEY ON THE IMPACT OF ROAD TRAFFIC CRASHES.

Ένα ερωτηματολόγιο ( στα Αγγλικά) πολύ σημαντικό για να τεκμηριωθούν τα   συμπεράσματα που κάποιοι ίσως θεωρούμε αυτονόητα αλλά μέχρι σήμερα δυστυχώς δέν αποτελούν βάση για τη χάραξη μιας πολιτικής δραστικού περιορισμού των τροχαίων συγκρούσεων και των συνεπειών τους. Η έρευνα είναι ανώνυμη. Διαθέστε δέκα λεπτά και καταθέστε την άποψη σας γι αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.

Μπορείτε να το κάνετε πατώντας ΕΔΩAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews