ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/9/19

Ρόδος: Εισαγγελική παρέμβαση για τον εντοπισμό κακόγουστων φαρσέρ που ταλαιπωρούν το ΕΚΑΒΤετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Εισαγγελική παρέμβαση για τον εντοπισμό κακόγουστων φαρσέρ που ταλαιπωρούν το ΕΚΑΒ
dimokratiki.gr

Τέρμα στην δράση κακόγουστων φαρσέρ που καθημερινά ταλαιπωρούν το προσωπικό του ΕΚΑΒ κάνοντας διαδοχικές αναπάντητες κλήσεις και απασχολώντας αναίτια το τηλεφωνικό του κέντρο αναμένεται να θέσει παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, με την συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά από σχετική ενημέρωση του διευθυντή Αναισθησιολογίας στο ΕΚΑΒ κ. Σάββα Καραταπάνη.

Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο «παιχνίδι» -πιθανότατα νεαρών- που βρίσκεται σε έξαρση στο τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ρόδο.

Κάποιοι από τους ανώνυμους φαρσέρ, μόλις κάνουν την κλήση, αφήνουν το τηλέφωνο ανοικτό με αποτέλεσμα το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ να μπλοκάρει.

Πηγή: dimokratiki.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews