ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/9/19

Χαιρετισμός νέου Προέδρου Ε.Κ.Α.Β.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

 1. ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ….
  Γνώστης του ΕΚΑΒ θεωρείται ο νέος Πρόεδρος. Ωστόσο σαν διοικητής του ΕΚΕΠΥ επί μια τετραετία:
  α) δεν προώθησε τις αλλαγές στο σύστημα εφημεριών που επιμόνως ζητούσε το ΕΚΑΒ (ούτε την ανά τριήμερο εφημερία ούτε την ένταξη στην εφημερία των ΚΥ αστικού τύπου) παρά την σχετική απόφαση από το Μάρτιο σε σύσκεψη με τους Ξανθό – Πολάκη!
  β) αδιαφόρησε για το τεράστιο κενό που δημιουργούσε στο Αιγαίο η μακρά καθυστέρηση του ΚΕΕΛΠΝΟ να διορίσει τους 104 υπαλλήλους του PHILOS II.
  γ) συνέχισε να απασχολεί πλήθος ιατρών του ΕΚΑΒ, στερώντας τους φυσικά από την κίνηση στην Αθήνα (μία Κινητή Ιατρική Μονάδα τον Αύγουστο). Πολύ περισσότερους από όσους χρειαζόταν και ενώ διοριζόταν χιλιάδες επικουρικοί σε όλο το ΕΣΥ για λόγους αγνώστους έπρεπε να μείνει το ΕΚΑΒ χωρίς ΚΙΜ.
  δ) αποδέχθηκε μάλλον με ενθουσιασμό τον ακρωτηριασμό του ΕΚΑΒ προς όφελος του ΕΚΕΠΥ (αφαίρεση της διαχείρισης των ΜΕΘ).
  Για τις χρωστούμενες 77 προσλήψεις επικουρικών που έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό δεν ακούστηκε ακόμη κουβέντα. Αντιθέτως ακούμε να μας μιλάνε αορίστως για το υπερεκαβ Έτσι όμως πολύ σύντομα τα ασθενοφόρα επειγόντων θα τα οδηγεί ο Superman, τις ΚΙΜ ο Batman και τα χρόνια ο Spiderman!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντιθέτως έδειξε τεράστια ετοιμότητα στο να αρχίσει με εντολή τα ξηλωματα γραφείων και τοποθέτηση ξανά συνδικαλιστών που εργάζονται μια ημέρα την εβδομάδα.
  Χωρίς να μιλήσει πρώτα με τους διευθυντές, χωρίς καμία προσωπική αποτίμηση του έργου που είχαν να παρουσιάσουν τα συγκεκριμένα γραφεία.
  Ελλάδα.. απορώ πώς αντέχουμε ακόμα να ζούμε σ' αυτή τη χώρα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews