ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/19

Λευτέρης Βολάνης… Ο «από αέρος» γιατρός του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ!Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

ΦΩΤΟ: Λευτέρης Βολάνης… Ο «από αέρος» γιατρός του τομέα Χανίων του ΕΚΑΒ!
parakritika.gr

Πρόκειται ίσως για έναν από τους πλέον έμπειρους γιατρούς για αεροδιακομιδές που έχει αυτή τη στιγμή το ΕΚΑΒ στις τάξεις του και υπηρετεί στον τομέα Χανίων! Είναι ο άνθρωπος που αφήνει στην άκρη το… ρεπό και είναι παρών όπου τον καλέσει το καθήκον. Αυτό έκανε και το Σάββατο στην αεροδιακομιδή από τα Αντικύθηρα!


Ονομάζεται Λευτέρης Βολάνης και το βιογραφικό είναι αρκετά… βαρύ! Εχει σπουδάσει γιατρός στο Πανεπιστήμιο της Πράγας, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του το 2000. Μιλάει αγγλικά και τσέχικα.

Υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου από τον Μάρτιο του 2003 έως τον Ιούνιο του 2004. Από τον Ιούλιο του 2005 έως τον Μάρτιο του 2010 ήταν αναισθησιολόγος στο Ασκληπιείο στη Βούλα. Από τον Δεκέμβριο του 2010 έως τον Δεκέμβριο του 2011 εργάστηκε στο ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Η αγάπη του για τις αεροδιακομιδές έφερε και τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Από τον Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 βρέθηκε στην πολιτεία του Κουίνσλαντ, όπου και ήταν ο γιατρός αεροδιακομιδών στον όμιλο Care Flight/Life Flight.

Η επιστροφή στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2016 ήταν… που αλλού… στο τμήμα αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, όπου παρέμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018, για να «κατηφορίσει» κατόπιν στα Χανιά ως γιατρός του τοπικού τομέα.


Πηγή: parakritika.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Εκτός από Αγγλικά και Τσέχικα, μιλάει και Γαλλικά και συνεννοείται άνετα με Γάλλους ασθενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews