ΕΙΔΗΣΕΙΣ

28/9/19

Τo Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ευχαριστεί τους αφανείς ήρωες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Τo ΕΚΗ ευχαριστεί τους αφανείς ήρωες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής
cretalive.gr

Με αφορμή το νέο εργατικό ατύχημα

Με αφορμή το νέο εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Βενιζέλειο, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την άμεση κινητοποίηση αλλά και τους Πυροσβέστες.


Ακολουθεί η ανακοίνωση

Το ΕΚΗ συγχαίρει το προσωπικό του ΕΚΑΒ για την άμεση κινητοποίηση και την καθολική συμβολή του κατά την διάρκεια του εργατικού ατυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Είναι ενδεικτική η αμεσότητα των παρεμβάσεων των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ Κρήτης, που με το ελάχιστο προσωπικό και τις υλικοτεχνικές ελλείψεις που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια σε αυτό, προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε κάθε περιστατικό, υπερβάλλοντας κάθε φορά εαυτόν.

Παράλληλα, να ευχαριστήσουμε και τους Πυροσβέστες, που έσπευσαν να συνδράμουν στις προσπάθειες των διασωστικών συνεργείων, για τον απεγκλωβισμό του 32χρονου αλλοδαπού εργάτη από το σημείο, όπου είχε πέσει.

Δημοσιεύτηκε 27/09/2019

Πηγή: cretalive.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews