ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/9/19

Η πρώτη μηχανόβια διασώστρια του ΕΚΑΒ στην κάμερα του Open TV, ΒίντεοΚυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019
EKABNews

Η πρώτη μηχανόβια διασώστρια του ΕΚΑΒ στην κάμερα του Open TV (vid)
ethnos.gr

O κόσμος παραξενεύεται που την βλέπει πάνω στη μηχανήΗ Νάσια Γκουβέρου, είναι η πρώτη γυναίκα διασώστρια του ΕΚΑΒ που πηγαίνει στα περιστατικά  με μοτοσυκλέτα. Θα την δείτε ανάμέσα στην πολύβουη πόλη να έχει ανέβει στη μηχανή της, να έχει ανάψει τον φάρο και την σειρήνα  και να τρέχει να σώσει κάποιον συνάνθρωπό μας.

Όπως αναφέρει η ίδια στην κάμερα του Open TV, ο κόσμος παραξενεύεται που την βλέπει πάνω στη μηχανή:  «Όταν βγάζω το κράνος και βλέπουν τα μακριά μαλλιά κοιτάζουν περίεργα, ακόμα και στα περιστατικά στα σπίτια όταν πηγαίνω μου λένε που είναι το φορείο….και τους λέω ότι ήρθα με την μηχανή. Η ηθική ανταμοιβή από έναν άνθρωπο που τον επαναφέρεις στην ζωή και πλέον αυτός ο άνθρωπος θα γυρίσει εκεί που ανήκει, δεν υπάρχουν λόγια, είναι απερίγραπτο το συναίσθημα»

Η πρώτη μηχανόβια διασώστρια του ΕΚΑΒ
Ethnos NewspaperΔημοσιεύτηκε 14/9/2019


Πηγή: ethnos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews