ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/19

Στο Ντουμπάι καλείς το «166» και έρχεται ένα… supercar!Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Στο Ντουμπάι καλείς το «166» και έρχεται ένα… supercar!
newsbreak.gr

Στο Ντουμπάι τα πάντα είναι τόσο «large», που ακόμη και τα ασθενοφόρα τους τα έχουν «αντικαταστήσει» με… supercars!


Στο κρατίδιο του Ντουμπάι, πέρα από τα «ασυνήθιστα» περιπολικά, οι κάτοικοί του θα έχουν, πλέον, την ευκαιρία να λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες και από οχήματα, που μέχρι σήμερα είχαν συνηθίσει να βλέπουν μόνο σε αγώνες αυτοκινήτων!


Η εταιρεία «Dubai Corporation for Ambulance Service», έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα της οχήματα πρώτων βοηθειών, που στις πολιτικές τους εκδόσεις αποτελούν σημεία αναφοράς για τους απανταχού λάτρεις της αυτοκίνησης.

Πρόκειται για μία Chevrolet Corvette και ένα Nissan GT-R, τα οποία έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα για την περίσταση, και θα χρησιμοποιούνται με σκοπό να μειώσουν στο ελάχιστο το χρόνο που χρειάζεται ένα κανονικό ασθενοφόρο, για να ανταποκριθεί σε μια κλήση για άμεση βοήθεια!


Επιπλέον, τα δύο supercars-«ασθενοφόρα», θα λειτουργούν και σαν αξιοθέατα, καθώς θα βρίσκονται παρκαρισμένα σε τουριστικές περιοχές, ενώ θα συμμετέχουν και σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις.

Να υποθέσω ότι, εκεί στο Ντουμπάι δεν έχουν τους δικούς μας «καρόδρομους»…


Δημοσιεύτηκε 12/10/2019

Πηγή: newsbreak.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews