ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/10/19

Εκπαίδευση 21 υπαλλήλων του Δήμου Σερρών από διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 21 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕΡΡΩΝ
e-simerini.com

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε  σε συνεργασία με τους διασώστες των πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Σερρών.

Εκπαίδευση 21 υπαλλήλων του Δήμου Σερρών με αντικείμενο την παροχή Πρώτων Βοηθειών

Θα ακολουθήσει η  δράση που  αφορά την επτάωρη πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (European Respiratory Society, ERS), προκειμένου οι υπάλληλοι του Δήμου να είναι πιστοποιημένοι χρήστες των απινιδωτών μέσα στο 2020.

Ξεκίνησε την  Τρίτη 15 Οκτωβρίου, η εκπαίδευση 21 υπαλλήλων του Δήμου Σερρών πάνω στις πρώτες βοήθειες.

Το σεμινάριο υλοποιείται απ’ το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας, Παιδείας και Πολιτισμού, σε συνεργασία με τους διασώστες των πληρωμάτων ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Σερρών.

Η  παραπάνω δράση, διοργανώθηκε απ’ την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Πολιτισμού, Σωτηρία Πάνου, και αφορά τόσο την εφαρμογή της Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης όσο και την εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του απινιδωτή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ Σερρών που παρέδωσαν τα μαθήματα, ήταν οι Γούσιος Γιώργος, Παπαευστρατίου Θεοφάνης και Βασιλειάδης Χαράλαμπος.

Η επόμενη δράση, αφορά την επτάωρη πιστοποίηση της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (European Respiratory Society, ERS), προκειμένου οι υπάλληλοι του Δήμου να είναι πιστοποιημένοι χρήστες των απινιδωτών μέσα στο 2020.


Δημοσιεύτηκε 19/102019

Πηγή: e-simerini.com

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews