ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30/10/19

Οι συνδυασμοί για τις εκλογές εκπροσώπων στο ΔΣ του ΕΚΑΒ-Ψηφίζουμε στις 22.11.2019Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη δύο αιρετών μελών (1 εκπρόσωπος όλων των εργαζομένων (πλην των ιατρών) και 1 εκπρόσωπος όλων των υπηρετούντων ιατρών ΕΣΥ) στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/11/2019, με ώρα έναρξης την 08:00 π.μ. έως την 17:00 μ.μ.

ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ μετά την εξέταση των αιτήσεων διαγραφής από την Εφορευτική Επιτροπή διαμορφώνονται ως εξής:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΠΛΗΝ ΙΑΤΡΩΝ) ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΙΡΕΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ
Ενημέρωση εκλογέων για το χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας για τις εκλογές του ΔΣ του ΕΚΑΒ
ekab.gr
29/10/2019

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση εκλογέων για το χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας για τις εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΑΒ»

Σχετ.: Η υπ’αριθμ.44681/16-09-2019 Προκήρυξη Εκλογών

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη ενός αιρετού εκπροσώπου όλων των εργαζομένων (πλην ιατρών) και ενός αιρετού εκπροσώπου υπηρετούντων ιατρών Ε.Σ.Υ. (μόνιμων & επί θητεία) στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ, θα διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου 2019, ημέρα  Παρασκευή και ώρες από 08:Ο0 π.μ. έως 17:00 μμ στο χώρο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ.

Παρακαλούμε όπως το υπενθυμίζετε μέσω ανακοινώσεων από τον ασύρματο της Υπηρεσίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθημερινά, ώστε να ενημερωθεί εγκαίρως όλο το προσωπικό ευθύνης σας που το αφορά.

Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΝΝΑ ΡΟΥΣΣΟΥ

Πηγή: ekab.gr

Δείτε στο EKABNews
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews