ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/19

Το Οροπέδιο Λασιθίου απαιτεί 24ωρη κάλυψη από το ΕΚΑΒΠέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Το Οροπέδιο Λασιθίου απαιτεί 24ωρη κάλυψη από το ΕΚΑΒ
politica.gr


Υποστελέχωση υπηρεσιών παρατηρείται στον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου τόσο στο προσωπικό που απασχολείται στις Δημοτικές υπηρεσίες όσο και στο ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη που μίλησε στον Politica 89.8 και την εκπομπή “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη.

Μεταθέσεις προσωπικού για πλήρη κάλυψη στο ΕΚΑΒ Λασιθίου

Ο Τομέας του ΕΚΑΒ στο Οροπέδιο Λασιθίου που λειτουργεί στο Τζερμιάδο, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα έλλειψης προσωπικού με αποτέλεσμα να μην μπορούν να καλυφθούν οι βάρδιες και να μην εξυπηρετούνται οι πολίτες για τα διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με τον κ. Στεφανάκη, το πρόβλημα είναι χρόνιο και καταβάλουμε να ενισχυθεί η εν λόγω υπηρεσία. “Το πρόβλημα γίνεται ορατό κυρίως το χειμώνα που οι καιρικές συνθήκες στο οροπέδιο, τον πιο ορεινό Δήμο της Κρήτης ,είναι δυσμενείς με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη ιατρικής περίθαλψης. Μέχρι στιγμής το υπάρχον προσωπικό κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετούνται υγειονομικά οι πολίτες, ωστόσο ζητάμε μεταθέσεις προσωπικού γιατί το πρόβλημα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Χρειαζόμαστε 3 άτομα ώστε το ΕΚΑΒ στο Λασίθι να λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Ο νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ που άλλαξε υπέγραψε μία ακόμα απόσπαση, αλλά ζητάμε μεταθέσεις για να λειτουργεί πλήρως το ΕΚΑΒ. Έχουμε διαμορφώσει χώρους κι εξοπλισμό. Διαθέτουμε ασθενοφόρα δύο με το ένα 4Χ4 παντός καιρού. Ζητάμε λύση στην υποστελέχωση του ΕΚΑΒ καθώς πρωταρχικό μας μέλημα είναι η φροντίδα των πολιτών και η προστασία τους”. 

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα στην συνέχεια……

Πηγή: politica.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Απαιτεί 24 ωρη κάλυψη ;

    Με την αποφαση Πολακη να στελεχώνουν ασθενοφόρα ,οδηγοί ΟΤΑ κλπ μη διασώστες δεν καλύπτονται προφανώς !

    Μια " πατάτα " απόφαση ήταν προφανώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews