ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/19

Επιχείρηση σωτηρίας 30χρονου ναυτικού από το ΕΚΑΒ της Ρόδου


Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Επιχείρηση σωτηρίας 30χρονου ναυτικού από το ΕΚΑΒ της Ρόδου
rodiaki.gr


Στο νοσοκομείο της Ρόδου μεταφέρθηκε την Κυριακή από τους διασώστες  του ΕΚΑΒ, 30χρονος αλλοδαπός  που παρουσίασε πρόβλημα υγείας ενώ ήταν εντός φορτηγού πλοίου που είχε καταπλεύσει στη Ρόδο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι διασώστες, ανέβηκαν στο φορτηγό  πλοίο  ''CONTI PARIS'' σημαίας Λιβερίας το οποίο κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο Ρόδου και αφού τον ακινητοποίησαν τον μετέφεραν με το ειδικό φορείο, όπως προβλέπεται από τον σχετικό κανονισμό γι αυτές τις περιπτώσεις.

Ο 30χρονος αλλοδαπός, διακομίστηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται, χωρίς επιπλοκές.

Δημοσιεύτηκε 22/10/2019

Πηγή: rodiaki.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews