ΕΙΔΗΣΕΙΣ

24/10/19

Συνάντηση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας με την διοίκηση της 5ης ΥΠE


Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Συνάντηση Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ με την διοίκηση της 5ης ΥΠE
karditsalive.net

Συνάντηση έγινε σήμερα στα γραφεία της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας μεταξύ του κ.Διοικητή Σερέτη Φώτη, τους υποδιοικητές Τσαούση Ηλία, Παπαγεωργίου Σταύρου και του σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Είχαμε την ευκαιρία να τους ενημερώσουμε για τα χρόνια προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των μονάδων υγείας της εποπτείας τους και του φορέα μας, με μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολίτων. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν :

Πρόσληψη προσωπικού στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας τον Νομών Λάρισας – Τρικάλων – Καρδίτσας για την εξυπηρέτηση των ασθενών, των Δευτερογενών Μεταφορών δηλ. Εξιτήρια –Επανεξετάσεις – Αιμοδοσία κλπ.

Ενίσχυση με προσωπικό – τραυματιοφορείς στα ΤΕΠ των νοσοκομείων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών (Παράδοση – Παραλαβή) και αλλά θέματα.

Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας

Δημοσιεύτηκε 23/10/2019

Πηγή: karditsalive.net


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews