ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/19

Κοζάνη: Διασώστης του ΕΚΑΒ έσωσε την 54χρονη στο Νιάημερο που υπέστη ανακοπή από πνιγμονήΤετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Διασώστης του ΕΚΑΒ έσωσε την 54χρονη στο Νιάημερο που υπέστη ανακοπή από πνιγμονή
prlogos.gr


Ένας έμπειρος διασώστης του ΕΚΑΒ κατάφερε να οξυγονώσει την 54χρονη γυναίκα στο Νιάημερο της Κοζάνης , την Τρίτη όταν εκείνη έπαθε ανακοπή από πνιγμονή από σουβλάκι που μόλις είχε φάει. Ο διασώστης περαστικός, κατάλαβε ότι η γυναίκα είχε ξένο σώμα και ασφυκτιούσε .Αμέσως προχώρησε σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση.

Μερίδα του κόσμου αντιδρούσε στις πρώτες βοήθειες με τον διασώστη να καταφέρνει την οξυγόνωση του εγκεφάλου της. Αμέσως η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης διασωληνωμένη με τους εφημερεύοντες γιατρούς να καταφέρουν τελικά να τις αφαιρέσουν το ξένο σώμα και να την ανανήψουν. Η γυναίκα διακομίστηκε αργότερα στην εντατική θεραπεία νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, με το κενό στην οξυγόνωση του εγκεφάλου να αποτελεί ένα ζητούμενο.

Ιωάννα Παπαδημητρίου


Πηγή: prlogos.gr

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews