ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/19

Διαβεβαιώσεις στον Δήμαρχο Αρχ. Ολυμπίας για μόνιμο ασθενοφόρο με επικουρικό προσωπικό μέσω 6ης ΥΠΕ


Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Γεωργιόπουλος: Πήρε διαβεβαιώσεις για ασθενοφόρο στην Αρχ. Ολυμπία
ilialive.gr

Ευήκοα ώτα βρήκε ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος σε υπουργείο Υγείας και ΕΚΑΒ καταθέτοντας το αίτημά του για την ύπαρξη μόνιμα ασθενοφόρου στην περιοχή, λόγω της υψηλής επισκεψιμότητας.


Αίτημα που τέθηκε μέσω επιστολής νωρίτερα και ύστερα από το τραγικό συμβάν με το χαμό της 52χρονης καθηγήτριας Φιλοσοφίας Βασιλικής Καραβάκου.

Πέραν της επιστολής ο κ. Γεωργιόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, κ. Αρβανιτάκη όπου έθεσε αρμοδίως το θέμα, αλλά και με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ. Και από τους δύο έλαβε διαβεβαιώσεις πως άμεσα θα δρομολογηθεί η ικανοποίηση του αιτήματος, μέσα από τις διαδικασίες που προβλέπονται και την 6ης ΥΠΕ.

Συγκεκριμένα θα αναλάβει η 6η ΥΠΕ τη στελέχωση ασθενοφόρου στην Αρχ. Ολυμπία με την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για την κάλυψη των βαρδιών.

Πηγή: ilialive.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews