ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/10/19

Τραγικές καταστάσεις στο ΕΚΑΒ Αργολίδας – Από τα 8 ασθενοφόρα λειτουργούν μόλις τα 3 !


Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Τραγικές καταστάσεις στο ΕΚΑΒ Αργολίδας – Από τα 8 ασθενοφόρα λειτουργούν μόλις τα 3
patrisnews.com

Αδιανόητες καταστάσεις έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην Αργολίδα καθώς από τον στόλο των 8 παλαιών και νέων ασθενοφόρων που διαθέτει το ΕΚΑΒ στο νομό λειτουργούν μόλις 3 ασθενοφόρα.


Πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας από μηχανικές βλάβες και λόγω του ότι δεν υπάρχει σύμβαση με συνεργείο δεν μπορούν να επισκευαστούν με συνέπεια τα περιστατικά να εξυπηρετούνται από μόλις τρία ασθενοφόρα και από τα οποία το ένα στο Λυγουριό.

Κατά συνέπεια οι περιοχές Ναυπλίου και Άργους έχουν μόνο δυο ασθενοφόρα και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως αν τύχει το ένα από τα δυο να κάνει διακομιδή ασθενούς στην Αθήνα, μένει ένα
ασθενοφόρο να καλύψει την τεράστια περιοχή Άργους και Ναυπλίου.

Επίσης εκτός λειτουργίας έχει τεθεί και το ασθενοφόρο του Κρανιδίου από μηχανική βλάβη και η περιοχή εξυπηρετείται από δανικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Γαλατά.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις ισχύουν και για το προσωπικό καθώς υπάρχουν ελλείψεις και σε διασώστες του ΕΚΑΒ.

Όλα αυτά συνθέτουν την αδιανόητη κατάσταση που επικρατεί στο ΕΚΑΒ Αργολίδας σήμερα, που έχει τεράστιες ανάγκες και η παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες επαφίεται μόνο στην τύχη, και στην επίκληση προς τον θεό,  μην γίνει κανένα κακό…

Πηγή: patrisnews.com


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Αυτά είναι δυστυχώς τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας καρεκλοκένταβρης Διοίκησης του Παραρτήματός σας ήρθε η στιγμή που έφθασε ο κόμπος στο χτένι... ίσως αυτό το ήθελαν κάποιοι.... Εξόφληση γραμματειών αποδείχθηκαν οι μετατάξεις και η αδιαφορία απέναντι στους πολίτες.Ευτυχως που το καταλάβατε νωρίς και το αναδείξετε εγκαίρως πάντως..... για να λάβουν άμεσα οι κυβερνώντες τις αποφάσεις και ...τα μέτρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews