ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/10/19

Μυτιλήνη: Πρώτες βοήθειες σε πολίτες από το ΕΚΑΒ στην Καλλονή στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας επανεκκίνησης της καρδιάς
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Πρώτες βοήθειες σε πολίτες στην Καλλονή
kalloninews.gr

Μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους δεν γνώριζαν ή για όσους ήθελαν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους, έδωσαν διασώστες του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Σήμερα(17.10) το πρωί, στο πάρκο Καλλονής, διασώστες του ΕΚΑΒ, σε συνεργασία με το "Χαμόγελο του παιδιού" και την αντιδήμαρχο νεότητας του δήμου Δυτικής Λέσβου κ.Ιωακείμ Ζαχαρούλας, διοργάνωναν επίδειξη πρώτων βοηθειών με επίκεντρο την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). Από το σημείο, πέρασαν πολλοί πολίτες, δείχνοντας περίσσιο ενδιαφέρον, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να λένε πολλοστές φορές όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν, δείχνοντας ζήλο για να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα ο κόσμος.

Στο σημείο βρέθηκαν και πολλοί μαθητές από τα εκπαιδευτήρια της Καλλονής.


Δημοσιεύτηκε 17/10/2019
Πηγή: kalloninews.gr

 

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews