ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/19

Με τον δήμαρχο Ρόδου συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ – Ελλείψεις στον Έμπωνα και στη Νότια Ρόδο
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Με τον δήμαρχο Ρόδου συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ
rodiaki.gr

Θα καταβληθούν προσπάθειες για την ενίσχυση της Ρόδου

Στις προτεραιότητες της νέας Διοίκησης του ΕΚΑΒ είναι η ενίσχυση της Υπηρεσίας στη Ρόδο με προσωπικό, όπως δήλωσε χθες, από εδώ όπου βρέθηκε, ο Πρόεδρός του κ. Νίκος Παπαευσταθίου.

Ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, πραγματοποίησε βέβαια επίσκεψη στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη και οι δύο άνδρες, κατά τη συνάντηση που είχαν, συζήτησαν την κατάσταση που επικρατεί στη Ρόδο και τις ανάγκες που υπάρχουν.
Μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ανέφεραν σε δηλώσεις τους:


Ο Δήμαρχος
Δήλωσε, συγκεκριμένα, ο κ. Καμπουράκης:
«Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκα τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ στο Δημαρχείο γιατί την ώρα που ζητάς από το ΕΚΑΒ να υπερβαίνει τον εαυτό του και να βοηθά τον πολίτη, τον Έλληνα αλλά και τον επισκέπτη, την ίδια ώρα θα πρέπει να του δώσεις τα εργαλεία να μπορεί να σπεύσει γρήγορα και να κάνει τη δουλειά του όπως πρέπει.
Υπάρχουν περιοχές στη Ρόδο που δεν είναι προσβάσιμες, όπως είναι η Μεσαιωνική Πόλη, όπως είναι η Λίνδος, ακόμα και οι εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο είναι δύσκολο να πάνε τα ασθενοφόρα εκεί.

Πρώτο μέλημα μας, λοιπόν, είναι να παράσχουμε τη βοήθειά μας, τη συνδρομή μας και τα μέσα που μπορούμε να εξασφαλίσουμε για να μπορούμε να έχουμε το δικαίωμα να ζητάμε από το ΕΚΑΒ να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τον πολίτη της Ρόδου και για τον επισκέπτη», είπε ο Δήμαρχος και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο ενώ ανέφερε ότι σε επόμενο χρόνο θα κάνουν και συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Ο κ. Παπαευσταθίου
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ, μιλώντας στη «Ροδιακή», εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση και ανέφερε ότι με τον Δήμαρχο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Είπε, καταρχήν, ο κ. Παπαευσταθίου: «Είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που πραγματικά φεύγω ικανοποιημένος γιατί βλέπω ότι έχω να κάνω με έναν συνομιλητή ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα και τα προβλήματα υγείας και ειδικότερα το ΕΚΑΒ και είναι διατεθειμένος, στο μέτρο του δυνατού και των αρμοδιοτήτων του, να μας βοηθήσει».

Και δήλωσε στη συνέχεια για τη Ρόδο: «Σε ό,τι αφορά στα θέματα του ΕΚΑΒ γενικότερα στη Ρόδο, προφανώς υπάρχουν προβλήματα, προφανώς υπάρχουν ελλείψεις και κενά, τόσο στον Έμπωνα όσο και στη Νότια Ρόδο. Είμαστε σε μία φάση να μπορέσουμε να κάνουμε μία ιεράρχηση και κατανομή κάποιου προσωπικού το οποίο περιμένουμε και από το πρόγραμμα “Φίλος” του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Είναι στις προτεραιότητες μας να ενισχύσουμε τη Ρόδο».

Αυτό το οποίο, πάντως, θέλησε να πει κλείνοντας ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ είναι ότι «ό,τι ενίσχυση και να κάνεις, ό,τι προσωπικό και μέσα και πόρους να διαθέσεις, θα πρέπει όλοι μας, σαν ενεργοί πολίτες που είμαστε, να κάνουμε και ορθολογική χρήση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ γιατί ποτέ τα ασθενοφόρου και οι άνθρωποί μας δεν θα είναι αρκετοί εάν τα σπαταλάμε για περιπτώσεις που δεν χρειάζεται».

Πηγή: rodiaki.gr

rodiaki.gr
11/10/2019

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews