ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/19

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Αργολίδας: Οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλειαΔευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Αργολίδας: Οι πολίτες να αισθάνονται ασφάλεια
argolikeseidhseis.gr

Ανακοίνωση εξέδωσε η τριμελής επιτροπή εργαζομένων του ΕΚΑΒ Αργολίδας για τα δημοσιεύματα που αφορούν τη κατάσταση και τα προβλήματα  των ασθενοφόρων.

Αναφέρουν οι εργαζόμενοι:

Με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα για το ΕΚΑΒ Αργολίδος ,θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του Νομού να αισθάνονται ασφάλεια, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Αργολίδος κάνουν ότι είναι ανθρωπινως δυνατόν ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα  όλα τα περιστατικά.

Προβλήματα υπάρχουν έχει ενημερωθεί το σωματείο εργαζομένων και η διοίκηση του ΕΚΑΒ, κάποια από αυτά έχουν λυθεί, κάποια άλλα εκκρεμούν, είμαστε σίγουροι όμως πως και αυτά θα λυθούν ύστερα από τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης.

Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να καλωσορίσουμε και να ευχηθούμε, καλή επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου του ΕΚΑΒ.

Η τριμελής επιτροπή εργαζομένων
ΤΣΙΑΜΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. Αντί να απαντήσει η υπηρεσία, η διοίκηση, απαντούν οι εργαζόμενοι, με κίνδυνο να πάρουν στους ώμους τους την ευθύνη, για οτιδήποτε συμβεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews