ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/10/19

Συνάντηση προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
EKABNews


Εποικοδομητική συνάντηση προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου του Ε.Κ.Α.Β. κου Παπαευσταθίου Νίκου με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κο Καραμαλάκη Μιχάλη, σχετικά με θέματα που αφορούν την περαιτέρω βελτιστοποίηση της εν γένει διυπηρεσιακής συνεργασίας τόσο σε επιτελικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., επικεντρώθηκαν στην ανάγκη επικαιροποίησης του υπάρχοντος μνημονίου συνεργασίας των δύο υπηρεσιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα εκπαίδευσης αλλά και συμμετοχής των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στον τομέα πρόληψης και αντιμετώπισης ατυχημάτων αλλά και άλλων εκτάκτων αναγκών και κρίσεων. Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά σχετικά με την υλοποίηση του υπάρχοντος επιχειρησιακού σχεδίου της Ελληνικής Αστυνομίας για την άμεση επέμβαση και ανταπόκριση ειδικά σε περιστατικά βίας προς τους διασώστες του Ε.Κ.Α.Β., κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους.

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews