ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/19

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ προς τους Διασώστες του ΕΚΑΒ Τρικάλων, Αστυνομία, ΝοσοκομείοΤετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ προς τους Διασώστες του ΕΚΑΒ Τρικάλων, Αστυνομία, Νοσοκομείο
trikalaola.gr

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τους διασώστες του ΕΚΑΒ Τρικάλων, που στις 16-9-2019 και ώρα 21:30 περίπου, στο χώρο της εμποροπανήγυρης Τρικάλων, μου προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειαζόμουν άμεση μεταφορά στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες πρόσβασης στο σημείο που βρισκόμουνα (περίπου στο κέντρο του κεντρικού διαδρόμου της εμποροπανήγυρης και 200 μέτρα από το σημείο που σταμάτησε το ασθενοφόρο), οι διασώστες πήραν το φορείο, τρέχοντας μέσα σε χιλιάδες κόσμου και με τη βοήθεια του Αστυνομικού της ομάδας “Ζ” που άνοιγε το δρόμο, με προσέγγισαν, προσφέροντάς μου τις πρώτες βοήθειες μετά την πρώτη εκτίμηση που κάναν και σε ελάχιστο χρόνο με μετέφεραν στο  Τρικάλων.

Ευχαριστώ επίσης πολύ όλους όσους με βοήθησαν (ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό), με την περεταίρω αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου.

Κ.Ν.

Πηγή: trikalaola.gr
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews