ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23/10/19

Συνεργασία ΕΟΠΥΥ -Ιδιωτικών Κλινικών με παραχώρηση ΜΕΘ στο ΕΚΑΒ –ΕΚΑΠΥΤετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Συνεργασία ΕΟΠΥΥ -Ιδιωτικών Κλινικών με παραχώρηση ΜΕΘ στο ΕΚΑΒ –ΕΚΑΠΥ
asfalisinet.gr

Συνάντηση με την Αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κα Καρποδίνη πραγματοποίησε το ΔΣ της ΠΕΙΚ.


Κατά την διάρκεια της συζητήθηκε η συνεργασία με τον Οργανισμό στο θέμα της παραχώρησης κλινών ΜΕΘ στο ΕΚΑΒ-ΕΚΑΠΥ, η ημερησία αποζημίωση, η αναγκαία τροποποίηση με Υπουργικοί απόφαση του ΕΚΠΥ, η μηχανογραφική εφαρμογή διαχείρισης των κλινών, οι περικοπές του ιατρικου έλεγχου και οι υποβαλλόμενες ενστάσεις, η παραχώρηση κλινών Γ΄ Θέσης χωρίς οικονομικοί επιβάρυνση του ασθενή, η επικείμενη μείωση του ΦΠΑ με την κατάθεση του φορολογικού νομοσχεδίου, η δημόσια διαβούλευση για τον νέο ΕΚΠΥ πριν την δημοσίευση του καθώς και η αναγκαιότητα της υπογραφής νέας σύμβασης.

Σε όλα τα θέματα υπήρξε συμφωνία με την κυρια Αντιπροεδρο η οποία επέδειξε διάθεση άμεσης επίλυσης των προβλημάτων και συνεργασίας σε διάφορους τομείς.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος κάθε Κλινική της ΠΕΙΚ θα δηλώσει τις κλίνες ΜΕΘ που θα παραχωρήσει στο ΕΚΑΒ.

Δημοσιεύτηκε 22/10/2019Πηγή: asfalisinet.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews