ΕΙΔΗΣΕΙΣ

26/10/19

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών στο ΕΚΑΒΗ Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαίδευσης κα Αποστολία Βουγιουκλή 
παραλαμβάνει την δωρεά

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019
EKABNews

Δωρεά εκπαιδευτικού υλικού του ΠΣ.Φ. στο ΕΚΑΒ
virus.com.gr


Σε δωρεά εκπαιδευτικού υλικού προχώρησε ο Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών στο ΕΚΑΒ στο πλαίσιο  συνεργασίας για την διεξαγωγή πανελλαδικών σεμιναρίων του ΕΚΑΒ  με ωφελούμενους τα μέλη του Π.Σ.Φ..


Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών – Π.Σ.Φ. Ν.Π.Δ.Δ. Πέτρος Λυμπερίδης προσέφερε στους υπεύθυνους του τμήματος εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ. Το υλικό δόθηκε ως ένδειξη ευχαριστίας, καθώς τον τελευταίο χρόνο υλοποιείται  συμφωνία για την εκπαίδευση των μελών του Π.Σ.Φ. σχετικά με  την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο επτά ωρών παρέχεται δωρεάν από το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ,  με στόχο να ενημερώσει τους συμμετέχοντες με όλες τις βασικές και απαράιτητες θεωρητικές γνώσεις για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το εν λόγω σεμινάριο περιλαμβάνει και πρακτική εκπαίδευση.

Μέχρι σήμερα έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 1.000 μέλη του Π.Σ.Φ. σε όλη την Ελλάδα και ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί καθώς θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Παραδίδοντας το εκπαιδευτικό υλικό, ο κ.Λυμπερίδης  ευχαρίστησε εκ μέρους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, το Τμήμα Εκπαίδευσης αλλά και το ΕΚΑΒ.

Σε αντίστοιχη ενέργεια έχει προβεί και το Περιφερειακό Τμήμα της Αττικής του Π.Φ.Σ., προσφέροντας υλικά εκπαίδευσης στο ΕΚΑΒ και  ευχαριστώντας το για τη διοργάνωση των σεμιναρίων.

Δημοσιεύτηκε 25/10/2019

Πηγή: virus.com.gr


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews